Skip to main content

Henkilöstöasiantuntija

Tuusula - tekemisen taidetta!  

Haemme dynaamiseen tiimiimme kokenutta henkilöstöasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Oletko sinä palkka- ja palvelussuhdeasioiden rautainen ammattilainen? Etsimme henkilöstöasiantuntijaa monipuolisiin HR-tehtäviin. Tukenasi on kahdeksan hengen asiantunteva ja osaava tiimi, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen tekijä, mutta jalat tiukasti maassa pitävä henkilö. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä haastavia ja monipuolisia HR-asiantuntijatehtäviä sekä tutustua eri toimialueisiin ja heidän tapaansa työskennellä.  

Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, kuntosali ja uimahallin alennusliput. Vuonna 2022 olemme saavuttaneet Suomen aktiivisin työpaikka -merkin. 

Henkilöstöasiantuntijana tuet ja ohjeistat toimialueiden esihenkilöitä erilaisissa palvelussuhdekysymyksissä, koordinoit työajanseurantaan liittyvää toimintaa sekä varmistat HR-prosessien sujuvuuden vastuualueesi osalta. Olet mukana kehittämässä HR-asioita ja toimit erilaisten projektien työryhmän jäsenenä. Tehtävässä toimit yhteistyössä kunnan esihenkilöiden ja henkilöstöpalveluiden asiantuntijoiden kanssa ja tehtäväsi painottuvat HR-prosessien kehittämiseen palvelussuhdeasioissa. 

Työtehtäviisi kuuluu:

 • palvelussuhde- ja palkka-asioiden valmistelu ja niihin liittyvä esihenkilöiden neuvonta ja ohjeistus 
 • palvelussuhdeasioiden koulutusten suunnittelu, ohjeistus ja kouluttaminen 
 • henkilöstöraportoinnin ja -suunnittelun asiantuntija- ja kehittämistehtävät 
 • yhteistyö ulkoistetun palkanlaskentapalvelun toimittajan kanssa palkka- ja palvelussuhdeasioissa 
 • kokemuslisiin, palkkataulukoihin ja työajanseurantaan liittyvät asiantuntijatehtävät

Etsimämme henkilö on kerryttänyt aikaisempaa työkokemusta palkka- ja palvelussuhdeasioista jo useamman vuoden ajalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Tämän lisäksi arvostamme positiivista asennetta ja kykyä tarttua aktiivisesti uusiin tehtäviin. Olet etsimämme henkilö, jos haluat kehittyä ja kasvaa osana asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä työyhteisöä. 

Sinulla on: 

 • soveltuva korkeakoulututkinto 
 • useamman vuoden työkokemus palvelussuhdeasioissa 
 • ymmärrystä kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista 
 • sujuvat tietotekniset taidot 
 • järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työskentelyote 
 • hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3235,65 eur/kk. Tämän lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto (21.3. klo 15-16), p. 040 314 3042, sp. [email protected]. Lisäksi voit olla yhteydessä palvelussuhdepäällikkö Sirkku Johanssoniin (17.3. klo 14-15 ja 22.3. klo 14-16), p. 040 314 3007, sp. [email protected].  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 26.3.2023 klo 16.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöstöasiantuntija

Tuusula
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti