Skip to main content

Henkilöstöassistentti

Oletko valmis tekemään parempaa maailmaa työntekijä kerrallaan? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme joukkuepelaaja. 

Wulff Works Oy on poikkeuksellisen määrätietoinen jo syntyessään, emmekä tingi halusta palvella henkilökohtaisesti asiakkaitamme. Henkilöstöassistentin tehtävässä pääset mukaan rakentamaan Suomen parasta henkilöstöpalvelualan yritystä ja vaikuttamaan oman työn sisältöön ja työn tekemisen kulttuuriin. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi työsuhteen elinkaaren hallinnan kaikilla vaiheilla. Monipuolinen tehtävä kirjavineen asiakkuuksineen kätkee sisälleen suuren verkoston, jonka kanssa pääset työskentelemään paremman maailman puolesta. Kuten teemme asiakkaillemmekin, haluamme tarjota myös sinulle parhaan mahdollisen työpaikan.  

Toimintamme kasvaessa etsimmekin joukkoomme innokasta ja monipuolisesti tehtäviin tarttuvaa henkilöä, joka haluaa olla avainroolissa rakentamassa menestyvää työyhteisöä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen ja mahdollisuudet kehittyä ovat rajattomat.

Työtehtävä

Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata työntekijöiden rekrytoinnista, työsopimusten hallinnasta ja työsuhteiden ylläpidosta erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan toimialoilla. Tehtävässä toimit työntekijöiden yhteyshenkilönä, jonka tarkoitus on auttaa työntekijöitämme työhön liittyvissä kysymyksissä. Päiväsi voivat sisältää myös käytännön asioiden järjestelyä ja toimittamista, kuten työvaatteiden viemistä työntekijöille. Liikkumista päivän aikana voi tulla myös asiakastapaamisten muodossa.

Joustavassa organisaatiossamme odotamme innostusta ja halua myyntityöhön. Osaamisen karttuessa pääsetkin olemaan avainasemassa asiakassuhteiden hoidossa ja uusien asiakkuuksien hankinnassa.  Myyntityötä tehdessä pääset kehittymään koko henkilöstövuokrausprosessin moniosaajaksi.

Odotamme

Etsimällämme henkilöllä on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaamista luoda positiivisia suhteita asiakkuuksiin. Työtehtävässä oleellista on myös joustavuus ja kyky toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen rekrytoinneista ja työsuhteiden hoidosta sekä myyntityöstä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään ja vaikuttamaan omaan työhösi. Tuemme sinua ammatillisessa kasvussa ja tarjoamme mahdollisuuden ottaa vastuuta omista asiakkuuksista. Lisäksi tarjoamme dynaamisen ja rennon työyhteisön, jossa arvostetaan jokaista työntekijää.

Liity joukkoomme tekemään parempaa maailmaa työntekijä kerrallaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Grönlund p. 041 732 5404, [email protected] ja Tuomas Arjamaa p. 041 732 5402, [email protected]

Parempi maailma työntekijä kerrallaan! 

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöstöassistentti

Wulff Works Oy
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti