Skip to main content

Henkilöstöpäällikkö

Kuuluuko ekologisuus arvoihisi ja haluaisit vastuullisia haasteita henkilöstöasioiden parissa? Haemme nyt asiakkaallemme Laanialle henkilöstöpäällikköä vastaamaan henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta. 

Työtehtävät

Henkilöstöpäällikkönä toimit henkilöstöhallinnon asiantuntijana, sekä henkilöstön, tiiminvetäjien ja johdon tukena. Tehtävässäsi varmistat ja koordinoit itsenäisesti henkilöstöhallintoa vuosikellon mukaisesti. Samalla kehität Laanian prosesseja mm. työhyvinvointiin, työssä suoriutumiseen ja palkitsemiseen liittyen sekä jalkauttamaan näitä prosesseja organisaatiossa.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu mm.:

  • Työsuhteen elinkaaren hallinnolliset tehtävät (esim. työsopimusasiat, raportointi, henkilöstödatan ylläpito).
  • Johdon, esihenkilöiden ja henkilöstön tukeminen.
  • Toimihenkilöiden rekrytointi ja perehdytys yhdessä esihenkilöiden kanssa sekä työnantajamielikuvan parantaminen.
  • Henkilöstön koulutussuunnittelu ja osaamisen kehittäminen. 
  • Lakisääteisten asiakirjojen ja yhtiön sisäisten ohjeiden laatiminen ja päivittäminen.
  • Työterveyshuollon ja palkkahallinnon yhteyshenkilönä toimiminen.
  • Työsuojelun kehittämistä.
  • Henkilöstönhallinnon toimintasuunnitelman ja strategian laatiminen, päivitys ja ylläpito. 

Mitä toivomme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta HR tehtävistä.
  • Alan korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.
  • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja, sillä päivittäisiin työkaluihisi kuuluu mm. Office- ohjelmat, kuten Teams, Excel, Word sekä henkilöstöasioiden järjestelmänä Mepco.
  • Alan lainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta.
  • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja suomen kielellä.

Olet aktiivinen, ratkaisukeskeinen ja tarkkaotteinen. Sovit hyvin Laanian työyhteisöön, mikäli olet oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Työotteeltasi olet ripeä, päämäärätietoinen ja huolellinen.

Mitä tarjoamme

Tässä roolissa pääset osaksi modernia työyhteisöä ja kasvattamaan omaa henkilöstöhallinnon asiantuntijuuttasi monipuolisten tehtävien parissa. Sinulle annetaan sekä vastuuta että vapautta. Laanian henkilöstöpäällikkönä olet mukana liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa ja samanaikaisesti tuet esihenkilöitä käytännön asioissa.

Laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa. Pääkaupunkiseudun toimitilat sijaitsevat lentokentän läheisyydessä Vantaalla ja töitä tehdään hybridimallin mukaisesti. Suunnittelet työviikkosi itse ottaen huomioon läsnäolon tarpeet toimistoaikana ja sisäisissä palavereissa.

Heräsikö mielenkiintosi?

Jätä meille hakemuksesi CV:n/LinkedIn profiilin kera. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Poolia toimii Laanian rekrytointikumppanina. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Neea Turuseen ([email protected] & 020 7290 843) tai Elina Leskiseen ([email protected] & 020 7290 835).

Laania Oy

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö. Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöstöpäällikkö

Uusimaa
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 05.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti