Skip to main content

Haemme nyt ammattitaitoista tai harjoittelijaa

HISSIASENTAJAN TEHTÄVÄÄN ETELÄ-SUOMEN ALUEELLE.

Tehtäväsi on vastata uusien hissien asennuksista Etelä-Suomen alueella. Työssäsi tulet liikkumaan hissien asennusprojekteissa Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Työntekijänä haluat oppia uutta ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, joiden avulla menestyt tehtävässäsi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ja annamme tarvittavan tuotekohtaisen koulutuksen ja mahdollisuuden urakehitykseen.

Hakijoilta toivomme kokemusta hissialalta ja valmiutta uuden oppimiseen, mutta vahva sähköalan kokemus voi auttaa sinua myös kehittymään hissiasentajaksi.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä:

Riku Salmela tel. +35850 303 1014 tai etunimi.sukunimi@otis.com.

Jari Parkkinen tel. +35840 595 0366 tai etunimi.sukunimi@otis.com.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:ineen ja palkkatoivomuksineen 18.12.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@otis.com. Merkitse sähköpostin viestikenttään ”hissiasentaja, Etelä-Suomi”. Hae tehtävää pikaisesti, sillä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Otis Elevator Company on maailman suurin hissiyhtiö. Elisha Otis, turvallisen hissin keksijä, perusti yrityksen yli 160 vuotta sitten. Nykyään Otis tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan yli 200 maassa ja huoltaa yli 2 miljoonaa hissiä ja liukuporrasta maailmanlaajuisesti.

Otis Oy vastaa Suomessa ja Baltiassa hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien myynnistä, asennuksesta, modernisoinnista ja huollosta. Suomessa työskentelee noin 130 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja toimipisteverkostomme kattaa koko maan. Lisätiedot otis.com ja Twitter @OtisElevatorCo.

Otis vaikuttavuus

Otis synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Otis synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Otis

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Otis Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hissiasentaja

Etelä-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti