Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hissiasentaja Uudenmaan alueelle

Etsimme asiakkaallemme Espoon Hissi Oy:lle hissiasentajaa Uudenmaan alueelle!

Espoon Hissi on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut hissien huoltoon ja korjauksiin. Yritys on perustettu vuonna 1985 ja ovat nykyisin yksi suurimmista hissihuoltajista pääkaupunkiseudulla.

Hissiasentajana olet vastuussa hissien vikapuolen korjausasennuksista. Työpisteet ovat Uudenmaan alueella. Työajat ovat arkisin 7.30-15.30. 

Toivomme sinulta:

- kokemusta hissiasennuksesta 
- B-ajokorttia, työssä saat auton käyttöön 
- sähköalan koulutus suoritettuna 
- itsenäistä ja oma-aloitteista työasennetta 
- suomen kielen sujuvaa osaamista 

Tarjoamme: 

- vakituisen työsuhteen 
- hyvät työsuhde-edut, mm. työterveys, Edenred, vapaa-ajan tapaturmavakuutus
- kilpailukykyisen palkan 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@uniflex.fi / puh. 040 6896164.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hissiasentaja Uudenmaan alueelle

Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti