Skip to main content

Hitsaaja

Haemme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Lapinlahdelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, työ on kokoaikainen 2-vuorotyö. 

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva osaaja tai jo kannuksesi hankkinut ammattilainen. Arvostamme metallialan koulutustaustaa sekä aiempaa kokemusta hitsauksesta. Kuulemme mielellämme mitkä hitsausmenetelmät ovat sinulle tuttuja ja minkä materiaalien parissa olet työskennellyt.

Tässä työssä työskentelet pääasiallisesti pienosien hitsauksessa. Toivomme sinulta MAG-hitsausosaamista ja piirustusten lukutaitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, sekä pääsyn osaksi ammattitaitoista työyhteisöä. Palkkaus määräytyy osaamisesi, kokemuksesi ja palkkatoiveesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Pääkkönen 050 444 4467 [email protected]

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti