Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hitsaaja, katukunnossapito-yksikkö

Katukunnossapitoyksikkö hakee vakituista hitsaus- ja asennustaitoista henkilöä katujen kunnossapitokaluston huolto- ja korjaustehtäviin. Haemme henkilöä Leppävaaran toimipisteeseemme (Viherpeiponkuja 1), joissa työskentely tapahtuu aluksi työparina vakituisen hitsaajamme kanssa ennen tämän eläköitymistä.

Katukunnossapidon neljä tiemestaripiiriä vastaavat omalla alueellaan Espoon katujen, jalankulku- ja pyöräilyväylien sekä torien kunnossapidosta ja hoidosta. Työn onnistumisen ehtona on toimiva ja ehjä kalusto, joten tukikohdissa toimivilla hitsareillamme on tässä tärkeä rooli. Kaluston suuremmat remontit teetetään ostopalveluna ulkoisella toimijalla, mutta tukikohdissa tehdään laajasti erinäisiä pieniä ja keskisuuria korjauksia sekä ajoneuvokalustollemme että niiden lisälaittelle, kuten auroille ja harjalaitteille. Varikoidemme hitsarit palvelevat tarvittaessa myös naapuriyksiköitä (esim. viherkunnossapitoa) heidän korjaustarpeissaan. Katukunnossapidon yksikön työhön liittyy talvisin varallaoloa ja normaalin työajan ulkopuolista työtä, sillä aurojen on liikuttava silloin kun aurattavaa on. Tästä syystä myös hitsarin työkuvaan sisältyy talvisin varallaoloa ja normaalin työajan ulkopuolista työtä. Paikalla oltaessa korjaamon hiljaisempina hetkinä hitsarin tehtäviin voi tiemestaripiirin tarpeiden mukaan kuulua myös varikkoa lähellä olevien alueiden talvihoidollisia töitä.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan Keskus/ Infrapalvelut/ Katukunnossapito
Työpaikan osoite: Viherpeiponkuja 1, 02660 Espoo
Työaika: 38 h 15 min
Tehtävä on vakituinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammatillinen koulutus, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.
Espoon kaupungin päihdeohjelman mukaisesti vakituiseen hitsaajan tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä huumausainetestitulos ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Arvostamme hitsaus- ja raskaan kaluston korjaus- / asennuskokemusta sekä järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Tulityö- sekä tieturvakortit ovat eduksi, mutta järjestämme tarvittaessa näihin koulutuksen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan).
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-184-23/fi_FI
Lisätietoja antaa tiemestari Leo Salo +358 505480350
Työpaikan osoite: Viherpeiponkuja 1, 02660 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2449,96 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.09.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-184-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 20ddd93f-b0b0-45be-af6e-08084b3ca668

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti