Skip to main content

Hitsaaja, TP Silva Oy

Etsimme asiakkaallemme TP Silva Oy:lle HITSAREITA vakituisiin työsuhteisiin Ylistaroon.

TP Silva Oy:n Palax-tuotemerkki on maailmanlaajuisesti tunnettu klapiammattilaisten keskuudessa: Palax-koneita myydään yli 30 maahan ja 60 vuoden aikana yritys on valmistanut maailmalle jo yli 60 000 klapikonetta. Palax tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman pyörösahaterä- ja ketjusahaklapikoneita lisävarusteineen. Koneita on saatavilla niin traktori-, sähkö- kuin polttomoottorikäyttöisinä sekä myös yhdistelmämalleina. Koko valmistusketjumme suunnittelusta toteutukseen on omissa käsissämme - tuotamme vuosittain noin tuhat klapikonetta tuotantotiloissamme Seinäjoen Ylistarossa.

Haussa on sekä robottihitsaaja että manuaalihitsaaja. Hitsattava materiaali on musta rauta mig/mag-menetelmillä. Pääasiassa raudan paksuus on 2–10 mm. Työvälineenä on Kempin ja Esabin hitsauskoneet. Robottihitsauksessa työparina toimii ABB 4000-sarjan IRB hitsausrobotti Froniuksen hitsauskoneella. Työt vaihtelevat ja määräytyy työntekijän osaamisen mukaan. Valitulla tekijöillä tulisi olla sekä koulutus että kokemusta työhistorian kautta hitsaamisesta.

Voimassa olevat luokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömät. Työ on lähtökohtaisesti kokopäivätyötä, mutta valituilla tekijöillä tulee löytyä myös 2-vuorotyövalmius. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan riippuen osaamisestasi. Tärkeintä on rautainen asenne työntekoon ja halu oppia!

Edellytämme:

- alalle soveltuvaa koulutusta tai kokemusta hitsauksesta

- sitoutuneisuutta työhön

- piirustusten lukutaitoa

- rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

- suomen tai englannin kielen osaamista

Tarjoamme:

- monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä

- mukavat työkaverit

- vakituisen työsuhteen

- sopimuksen mukaisen palkan

- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu mahdollisesti saapuu. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen yksikönjohtaja Jani Vainio, 0400 212741 tai [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hitsaaja, TP Silva Oy

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti