Skip to main content

Hitsaajia Lappeenrantaan

Haemme kokemusta omaavia hitsaajia asikasyritykseemme Lappeenrantaan määräaikaisiin työsuhteisiin kevääksi ja mahdollisesti myös kesän ajaksi.

Edellytämme tehtävään valittavilta henkilöiltä alan koulutusta, hyvää kuvanlukutaitoa ja jonkin verran alan työkokemusta. Hitsaajien osalta voimassa olevat luokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Lisäksi voimassa oleva työturva- ja tulityökortti tarvitaan ja trukkikortti on eduksesi.

Tässä työssä onnistuu alan osaaja, jolta löytyy myös hyvä ja reipas asenne työhön, hyvä asenne työturvallisuutta ajatellen sekä suomen kielen taito. Työ on kokoaikatyötä pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta hyvä olisi, jos sinulla on valmius myös vuorotyöhön.

Pääset osaksi arvostettua yritystä ja tutustut samalla siihen, miten kansainvälinen yritys toimii. Näissä tehtävissä on myös hyvä mahdollisuus vakinaistua tehtäviin, mikäli yrityksessä vapautuu vakituisia työpaikkoja. 

Tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Tallenna koulutuksesi, työhistoriasi ja osaamisesi tarkasti hakemusprofiilille tai liitä hakemuksellesi ansioluettelo / CV ja palkkatoiveesi. Meidän on tärkeä tietää osaamisesi suhteessa työtehtävään. Lisätietoja tehtävästä saa arkisin klo 9-15, puh. 040 307 5600 tai sähköpostilla lappeenranta.eezy@eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hitsaajia Lappeenrantaan

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
54710 Lemi
54500 Luumäki
54800 Savitaipale
54920 Taipalsaari
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti