Skip to main content

Kiinnostaako Sinua työ ikääntyneiden ympärivuorokautisissa palveluissa, jossa Sinulla on mahdollisuus vahvistaa ammatillista osaamista ja kehittää taitojasi? Moniammatillisessa tiimissä työskentelee hoiva-avustajien, lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi fysioterapeutti, sosionomi ja siistijä.

Haemme nyt hoitajia ympärivuorokautiseen palveluasumiseen. Toivomme, että Sinulla on halu kehittää toimintaa yhdessä asukkaiden ja tiimin kanssa. Toimit luontevasti ja asiakaslähtöisesti. Haluat työskennellä kuntouttavalla työotteella arvojemme mukaisesti. Lisäksi Lifecare ja Rai- osaaminen katsotaan eduksi. Kelpoisuusehtona edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected] viimeistään 9.10.2023. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toimitusjohtaja Riitta Halmesaarelta 040 557 6666.

Jyväseudun Hoivapalvelut Oy on paikallinen, ikääntyvien asumispalveluita tuottava toimija. Olemme tuottaneet palveluita Jyväskylän alueella yli 20 vuoden ajan ja henkilökuntaa on yli 100. Työhyvinvointi on keskeinen ja tärkeä asia sekä työnantajalle että henkilöstölle. Meillä on palveluasumisen yksikköjä viisi ja nyt haettava työtehtävä on Muuramen Koskikodilla.  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti