Skip to main content

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Kivipuisto

Oletko hoitoalan opiskelija, vastavalmistunut tai onko sinulla jo vuosien työkokemus hoitotyöstä? Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi tai lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta?

Haemme nyt Hoivakoti Kivipuistoon hoitajia (esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia) keikkatöihin. Meillä voit tehdä töitä elämäntilanteeseesi sopivasti. Lue lisää alta ja ole rohkeasti yhteydessä!

Millaista on työskennellä Kivipuistossa?

Palvelukoti Kivipuisto on 63-paikkainen yksikkö Järvenpäässä, jonka asukaskunta koostuu pääsääntöisesti ikäihmisistä, mutta yksikössä on myös pieni 11-paikkainen mielenterveysyksikkö. Palvelukoti on jaettu kolmeen kerrokseen; muistisairaiden ryhmäkodit + palveluasuminen, monisairaiden ryhmäkodit sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti. Monipuolinen asukaskunta tarjoaa sinulle oivat mahdollisuudet kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti.

Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

Työpäiväsi meillä

Hoitajana työpäiväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpäivääsi kuuluu myös monipuolista aktiviteettien ohjaamista asukkaillemme sekä omaisyhteistyötä.

Koulutuksestasi riippuen työpäivääsi voi kuulua myös lääkehoitoa sekä yhteistyötä lääkärin, asukkaiden ja omaisten kanssa. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille keikkatyöntekijäksi?

Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan koulutus tai opintoja (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut keikkatyöstä meillä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta tai ole meihin suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Mervi Luukkonen, puhelimitse 050-3258165 tai sähköpostitse [email protected]

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Hoivakoti Kivipuiston toimintaan ja työyhteisöön tästä. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Kivipuisto

Järvenpää
Osa-aikainen ja tuntityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti