Skip to main content

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Kolmisointu

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Kaipaatko joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi opintojen tai toisen työn oheen?

Haemme nyt Hoivakoti Kolmisointuun hoitajia keikkatöihin. Koulutukseltasi voit olla esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija.

Mikäli ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi - lue alta lisää ja hae helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Hoivakoti Kolmisointu työpaikkana

Hoivakoti Kolmisointu on viihtyisä 51 ikäihmisen koti, joka sijaitsee Haminan Saviniemen kaupunginosassa rauhallisessa ympäristössä. Kolmisointu koostuu kahdesta ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköstä, Hoivarannasta ja Hoivapuistosta, joissa molemmissa on kaksi pienryhmäkotia 12-14 asukkaalle. Hoivakodin arki koostuu asukkaiden tukemisesta ja avustamisesta heidän tarpeitaan kuunnellen.

Työpäiväsi hoitajana Kolmisoinnussa

Hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen sekä avustavat työt. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja poimia tuolloin sinulle sopivat vuorot itsellesi lyhyemmällä varotusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  • Perehdytämme sinut huolella tehtävääsi, jotta asukkaamme tulevat sinulle tutuksi ja pääset omalla toiminnallasi vastaamaan heidän kiinnostuksen kohteisiinsa mahdollistaen heille onnellisen arjen.
  • Huomioimme elämäntilanteesi ja toiveesi mahdollistamalla joustavan työn elämäntilanteeseesi sopivasti.
  • Keikkatyöntekijänämme saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja pääset vastaanottamaan vuoroja sekä päivittämään käytettävyyttäsi näppärän mobiilisovelluksen kautta.
  • Huolehdimme, että koet itsesi tasavertaiseksi työyhteisön jäseneksi otit sitten vuoroja vastaan säännöllisesti tai harvemmin.
  • Tarjoamme sinulle uramahdollisuuksia ympäri Suomen, jos vaikka muutto toiselle paikkakunnalle tulee ajankohtaiseksi.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan koulutus/opintoja (esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja) ja sinulla on tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

  Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 28.2.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Riikka Tuupanen, 050 564 8703, riikka.tuupanen@esperi.fi.

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Kolmisoinnun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Kolmisointu

  Hamina
  Osa-aikainen ja tuntityö
  1 - 2 vuotta
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 25.01.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti