Skip to main content

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Untuva

Oletko hoitoalan opiskelija, vastavalmistunut tai onko sinulla jo vuosien työkokemus hoitotyöstä? Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi tai lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta?

Haemme nyt Hoivakoti Untuvaan hoitajia (esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia tai alan opiskelijoita) keikkatöihin. Meillä voit tehdä töitä elämäntilanteeseesi sopivasti. Lue lisää alta ja ole rohkeasti yhteydessä!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Untuva on 26-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö sekä fyysisesti että psyykkisesti toimintarajoitteisille ikääntyneille. Olemme lämminhenkinen ja asukaslähtöinen yksikkö, jossa työilmapiiri on hyvä ja jokaisen on kiva tulla töihin. Sijaitsemme kauniilla paikalla Lauttasaaressa merenrannan läheisyydessä, josta ammennamme hyvinvointia niin asukkaille kuin henkilökunnallekin. Työtovereita kuunnellaan ja pyrimme järjestämään koulutuksia sekä yhteistä tekemistä työhyvinvoinnin tueksi.

Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

Työpäiväsi meillä

Hoitajana työpäiväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpäivääsi kuuluu myös monipuolista aktiviteettien ohjaamista asukkaillemme sekä omaisyhteistyötä.

Koulutuksestasi riippuen työpäivääsi voi kuulua myös lääkehoitoa sekä yhteistyötä lääkärin, asukkaiden ja omaisten kanssa. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille keikkatyöntekijäksi?

Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan koulutus tai opintoja (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut keikkatyöstä meillä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi keikkatöistä meillä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Mirka Hartikainen, puhelimitse 044-7202486 tai sähköpostitse [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Hoivakoti Untuvan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Untuva

Helsinki
Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 01.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti