Skip to main content

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Vihdin Valkama

Oletko hoitoalan opiskelija, vastavalmistunut tai onko sinulla jo vuosien työkokemus hoitotyöstä? Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi tai lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta?

Haemme nyt Hoivakoti Vihdin Valkamaan hoitajia keikkatöihin. Meillä voit tehdä töitä elämäntilanteeseesi sopivasti. Lue alta lisää ja ole rohkeasti yhteydessä!

Hoivakoti Vihdin Valkama työpaikkana

Hoivakoti Vihdin Valkama tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille keskellä Vihdin kirkonkylää, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kohtaamme asukkaat yksilöinä, huomioiden jokaisen asukkaan omat toiveet ja tarpeet. Kehitämme yksikkömme toimintaa yhdessä niin, että se olisi asukkaille paras paikka elää ja työntekijöille työskennellä. Yhteinen tavoitteemme on tarjota asukkaillemme arvokas arki. 

Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat. Meillä on käytössä sijaishallintajärjestelmä, jonka avulla saat helposti valittua sinulle sopivat vuorot. 

Työpäiväsi meillä

Hoitajana työpäiväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpäivääsi kuuluu myös monipuolista aktiviteettien ohjaamista asukkaillemme sekä omaisyhteistyötä.

Koulutuksestasi riippuen työpäivääsi voi kuulua myös lääkehoitoa sekä yhteistyötä lääkärin, asukkaiden ja omaisten kanssa. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille keikkatyöntekijäksi?

Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan koulutus tai opintoja (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut keikkatyöstä meillä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (31.5. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Henna Englund, p. 046 9205857, [email protected]

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Hoivakoti Vihdin Valkaman toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Vihdin Valkama

03400 Vihti
Osa-aikainen ja tuntityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti