Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Hoivakoti Loviisan Ulrika

Hei sote-alan osaaja! Kaipaatko joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi opintojen tai toisen työn oheen?

Haemme nyt Hoivakoti Loviisan Ulrikaan hoitajia keikkatöihin ja eripituisiin sijaisuuksiin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä? 

Hoivakoti Loviisan Ulrika on lämminhenkinen ja kodikas yksikkö, joka tarjoaa kodin kahdellekymmenelle ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Pienessä yksikössä pääset tekemään asukaslähtöistä hoivatyötä yhdessä sitoutuneen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin kanssa. Meillä sinun ei tarvitse olla kokenut konkari vaan meillä pääset kehittymään auttavaisen ja osaavan tiimin tuella. Yhteisenä tavoitteena toiminnassamme on laadukkaan hoivan ja elämänmakuisen arjen tarjoaminen asukkaillemme.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_loviisanulrika 

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu koulutuksestasi riippuen asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen. Vuoden 2024 alusta alkaen tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

   • Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja tarjolla on keikkatyötä tai eripituisia sijaisuuksia toiveesi mukaan. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Voit ottaa vuoroja vastaan juuri silloin, kun sinulle sopii tai suunnitella vuoroja etukäteen. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

    Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä ja mahdollistaa kanssamme ikäihmisille elämänmakuisen arjen.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 31.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Minna Uski, 0400 903 038, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Hoivakoti Loviisan Ulrikan toimintaan ja työyhteisöön täältä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Hoivakoti Loviisan Ulrika

     Loviisa
     Loviisa
     Osa-aikainen ja tuntityö
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 01.01.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti