Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Koti Suistamo

Oletko sydämellinen, innostunut ja omistautunut kehitysvammaisten asiakkaiden tukemiseen ja auttamiseen?

Haemme nyt Koti Suistamoon hoitajia keikkatöihin ja eripituisiin sijaisuuksiin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Suistamo tarjoaa lämminhenkisen kodin 15 kehitysvammaisille henkilöille. Vahvuutenamme on luoda asukkaan näköinen arki niin, että kunnioitamme asukkaidemme yksilöllisiä tarpeita.

”Tulen aina hyvillä mielillä töihin, koska kaikki ovat niin ihania – asukkaat ja kollegat. Välillä tuntuu siltä, ettei työskentely Suistamossa tunnu edes työltä, kun täällä on niin kiva olla”. Lue lähihoitaja Eevin mietteitä tästä.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_suistamo.

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Työpäiväsi koostuu asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Hoitajana vastuullasi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa, kuten kaupassa käynti.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  • Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Työn aloituksen ajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Voit ottaa vuoroja vastaan juuri silloin, kun sinulle sopii tai suunnitella vuoroja etukäteen. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

   Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä ja mahdollistaa kanssamme ikäihmisille elämänmakuisen arjen.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä  yksikönpäällikkö Eeva Lappi, p. 050 564 5365, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Suistamon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Koti Suistamo

    Iisalmi
    Osa-aikainen ja tuntityö
    Ei työkokemusta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.03.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti