Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Loviisa, Porvoo ja Hamina

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Meillä on ikäihmisten hoivakoteja Loviisassa, Porvoossa ja Haminassa, jonne etsimme nyt hoitajia keikkatöihin ja eripituisiin sijaisuuksiin.

Mikäli asukaslähtöinen hoivatyö on sinun juttusi - hae helposti mukaan linkin kautta!

Esperi työpaikkana

Loviisassa sijaitsee Hoivakoti Loviisan Ulrika, Porvoossa Hoivakoti Vuokko ja Haminassa Hoivakoti Kolmisointu ja Hoivakoti Vehkahovi.

Kaikkia hoivakotejamme yhdistää asukaslähtöisyys ja elämänmakuisen arjen mahdollistaminen jokaiselle asukkaallemme. Yksiköidemme työyhteisössä tärkeänä pidetään sitä, että työkaveria autetaan ja kuunnellaan, ja osallistutaan yhdessä talon arjen kehittämiseen. 

Työpäiväsi hoitajana meillä

Hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen sekä avustavat työt. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Keikkatyöntekijänä voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja poimia tuolloin sinulle sopivat vuorot itsellesi lyhyemmällä varotusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

   Mitä me tarjoamme sinulle? 

   Pääset tekemään merkityksellistä työtä kodinomaisessa ympäristössä, osaavien alan ammattilaisten parissa, joilta saat myös tukea omaan ammatilliseen kehittymiseesi. Työhyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja toimimme puolin ja toisin joustavasti, jotta jokaisen työ ja vapaa-aika olisivat tasapainossa.

   Mukavan työporukan lisäksi keikkatyöntekijänämme saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja pääset vastaanottamaan vuoroja silloin kuin sinulle sopii. Huolehdimme, että koet itsesi tasavertaiseksi työyhteisön jäseneksi otit sitten vuoroja vastaan säännöllisesti tai harvemmin.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

   Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan koulutus/opintoja (esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

   Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

   Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksiköidemme esihenkilöt:

   • Hoivakoti Loviisan Ulrika: yksikönpäällikkö Minna Uski, 0400 903 038, [email protected].
   • Hoivakoti Vuokko: yksikönpäällikkö Maria Pönni, 050 5628733, [email protected]
   • Hoivakoti Kolmisointu: yksikönjohtaja Riikka Tuupanen, 050 564 8703, [email protected]
   • Hoivakoti Vehkahovi: yksikönjohtaja Niina Korhonen, 050 911 1243, [email protected]

   Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

   Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Loviisa, Porvoo ja Hamina

   Hamina
   Porvoo
   Loviisa
   Osa-aikainen ja tuntityö
   Ammatillinen koulutus

   Julkaistu 01.06.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €

   Samankaltaisia työpaikkoja

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti