Skip to main content

Hoitajia keikkatöihin Koti Ilovuori

Etsitkö joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi eläkepäiville taikka toisen työn tai opintojen oheen?

Haemme nyt Koti Ilovuoreen hoitajia, jotka haluavat tehdä keikkatöitä arkipäivisin. Lue alta lisää ja hae helposti! 

Koti Ilovuori työpaikkana

Koti Ilovuori tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 25 aikuiselle mielenterveyskuntoutujalle, jotka tarvitsevat tukea ja huolenpitoa arjessaan. Meillä toimitaan kuntouttavalla työotteella, yhteisöllisyyden periaattein ja asukkaan omia voimavaroja hyödyntäen. Meillä sinua odottaa rempseä työyhteisö, johon uusien työntekijöiden on helppo tulla mukaan. 

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa @esperi_ilovuori.

Työpäiväsi hoitajana meillä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi vastuullesi kuuluu asukkaiden lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen ja ohjaaminen arjen asioissa. Saat käyttää omaa luovuuttasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön, jotta arkeen tulisi monipuolisuutta niin sinulle kuin asukkaille.

Keikkatyöntekijänä voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja valita sinulle sopivat vuorot lyhyellä varoitusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Tehtävässä edellytämme

  • lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
  • voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
  • B1-tason suomen kielen taitoa
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

  Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.

  Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

  Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

  Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

  Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään 10.7. -  12.7. yksikönpäällikkö Mari Ekholm, 050 5697 342, [email protected] ja 15.7.-31.7. tiimivastaava Riikka Kalliokoski, p. 040 167 6446, [email protected]

  Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

  Tutustu Koti Ilovuoren toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Hoitajia keikkatöihin Koti Ilovuori

  Hämeenlinna
  Osa-aikainen ja tuntityö
  Ei työkokemusta
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 17.07.2024

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Yrityksen koko: 
  Yli 1000 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti