Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitajia keikkatöihin, Koti Niittykari

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alalla opiskeleva! Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi tai lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta?

Haemme nyt Koti Niittykariin hoitajia keikkatyöhön tekemään merkityksellistä työtä kehitysvammaisten asiakkaiden pariin. Lue lisää alta ja hae helposti!

Koti Niittykari työpaikkana

Koti Niittykari on helmikuussa 2022 rakennettu moderni kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Limingassa. Yksikössä on 17 tehostetun asumisen paikkaa ja 5 tukiasuntoa. Palvelut perustuvat kuntouttavaan työotteeseen, jonka tavoitteena on tarjota hyvä ja laadukas elämä asukkaille.

Työpäiväsi keikkatyöntekijänä

Ohjaajana pääset tekemään hoitotyön lisäksi monipuolista ohjaustyötä. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden. Työpäivän aikana pääset oleilemaan ja ulkoilemaan asukkaiden kanssa sekä auttamaan muissa arjen asioinneissa.

Työtä voi tehdä juuri sellaisissa vuoroissa kuin sinulle sopii ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

Mikäli sinulla on jokin sosiaali ja terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja, geronomi),  tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (30.9. mennessä) tai olethan minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Merja Suvanto, puh. 0445221163, [email protected].

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtävään löytyy.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Koti Niittykarin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitajia keikkatöihin, Koti Niittykari

91900 Liminka
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti