Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitajia keikkatöihin, Mäntyharju

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Kaipaatko joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi opintojen tai toisen työn oheen?

Haemme nyt Hoivakoti Rautuhoviin hoitajia keikkatyöhön. Koulutukseltasi voit olla mm. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai geronomi.

Mikäli ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi - lue alta lisää ja hae helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Hoivakoti Rautuhovi työpaikkana

Hoivakoti Rautuhovi 32-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa viihtyisän ja lämminhenkisen kodin ikäihmisille Mäntyharjulla. Rautuhovissa järjestetäänkin monipuolisesti toimintaa kuten yhteislaulutuokioita, jumppahetkiä ja riksapyöräkyytejä sään salliessa. Tule mukaan luomaan asukkaille elämänmakuista arkea!

Työpäiväsi hoitajana Rautuhovissa

Hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen sekä avustavat työt. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja poimia tuolloin sinulle sopivat vuorot itsellesi lyhyemmällä varotusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    • Perehdytämme sinut huolella tehtävääsi, jotta asukkaamme tulevat sinulle tutuksi ja pääset omalla toiminnallasi vastaamaan heidän kiinnostuksen kohteisiinsa mahdollistaen heille onnellisen arjen.
    • Huomioimme elämäntilanteesi ja toiveesi mahdollistamalla joustavan työn
    • Keikkatyöntekijänämme saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja pääset vastaanottamaan vuoroja silloin kuin sinulle parhaiten sopii
    • Huolehdimme, että koet itsesi tasavertaiseksi työyhteisön jäseneksi otit sitten vuoroja vastaan säännöllisesti tai harvemmin.
    • Tarjoamme sinulle uramahdollisuuksia ympäri Suomen, jos vaikka muutto toiselle paikkakunnalle tulee ajankohtaiseksi.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan koulutus/opintoja ja sinulla on tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

    Jätä hakemuksesi helposti 28.2.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

    Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Marika Lyytikäinen, puh. 050 577 2004, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Rautuhovin toimintaa ja työyhteisöön täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Hoitajia keikkatöihin, Mäntyharju

    52700 Mäntyharju
    Osa-aikainen ja tuntityö
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.03.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti