Skip to main content

Hoitajia keikkatöihin, Muhos

Kaipaatko joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi opintojen tai toisen työn oheen?

Haemme nyt Hoivakoti Leinikkiin hoitajia keikkatöihin. Koulutukseltasi voit olla esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija.

Mikäli asukaslähtöinen ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi - lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Leinikki työpaikkana

Hoivakoti Leinikki on keväällä 2020 avattu lämminhenkinen ja kodinomainen yksikkö, joka tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille Muhoksella. 

"Leinikin tiimissä puhalletaan yhteen hiileen kunnioittaen kaikkia tiimin jäseniä. Työskentely meillä vaatii heittäytymistä, omalla persoonalla työskentelemistä, huumoria ja rentoa otetta. Meillä näkyy asukaslähtöinen työote, mikä luo puitteet asukkaillemme elää itsensä näköistä elämää. Teemme työtä koko sydämellä ja haluamme tuottaa yksikössämme laadukasta hoitoa." - Teija Paavola, Leinikin yksikönpäällikkö.

Työpäiväsi hoitajana meillä 

Hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen sekä avustavat työt. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja poimia tuolloin sinulle sopivat vuorot itsellesi lyhyemmällä varotusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä. 

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Palkka

  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan Leinikki-lisää 100€/kk huhtikuun 2023 loppuun asti. Osa-aikaisille työntekijöille maksamme lisän suhteessa tehtyyn työaikaan.

   Mitä me tarjoamme sinulle? 

   • Perehdytämme sinut huolella tehtävääsi, jotta asukkaamme tulevat sinulle tutuksi ja pääset omalla toiminnallasi vastaamaan heidän kiinnostuksen kohteisiinsa mahdollistaen heille onnellisen arjen.
   • Huomioimme elämäntilanteesi ja toiveesi mahdollistamalla joustavan työn.
   • Keikkatyöntekijänämme saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja pääset vastaanottamaan vuoroja silloin kuin sinulle parhaiten sopii.
   • Huolehdimme, että koet itsesi tasavertaiseksi työyhteisön jäseneksi otit sitten vuoroja vastaan säännöllisesti tai harvemmin.
   • Tarjoamme sinulle uramahdollisuuksia ympäri Suomen, jos vaikka muutto toiselle paikkakunnalle tulee ajankohtaiseksi.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

   Mikäli sinulla on sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

   Jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta 31.3.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

   Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Teija Paavola, puh. 046 923 4874, [email protected]

   Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

   Tutustu Hoivakoti Leinikin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Hoitajia keikkatöihin, Muhos

   91500 Muhos
   Määräaikainen ja projektityö
   Ammatillinen koulutus

   Julkaistu 17.03.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti