Skip to main content

Hoitajia kesätöihin, Koti Kuurnan Kartanot

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme Koti Kuurnan Kartanoon hoitajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Kuurnan Kartanot tarjoaa lämminhenkistä ja turvallista asumispalvelua kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Koti sijaitsee Kontiolahden Paiholassa, josta on hyvät linja-autoyhteydet Joensuuhun sekä Kontiolahden kirkonkylälle. Lisäksi yksiköllä on kaksi autoa, joilla asioidaan lähiympäristössä useita kertoja viikossa.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_kuurnankartanot. 

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen ohjaavaa että hoidollista työtä. Hoitajana vastuullisesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelut ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa avustaminen.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja sairaanhoitajaopiskelijan opintoja ( 140+ op.), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Sijaisuus ajoittuu kesä- elokuun välille. Työ on vuorotyötä ja voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Sakari Hakkarainen, p. 050 565 1382, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Kuurnan Kartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Hoitajia kesätöihin, Koti Kuurnan Kartanot

    80710 Kontiolahti
    Määräaikainen ja projektityö
    Ei työkokemusta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 19.02.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti