Skip to main content

Hoitoalan osaaja kesätöihin, Koti Majakka

Hei hoitaja! Onko sinulla kesätyösuunnitelmat vielä auki? Tule viettämään merkityksellinen kesä ihanien asukkaidemme kanssa ❤

Haemme nyt Koti Majakkaan vielä yhtä sote-alan osaajaa sijaisuuteen kesän ajaksi! Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Koti Majakka työpaikkana

Koti Majakka tarjoaa palveluasumista 64:lle mielenterveyskuntoutujille. Palvelutarjontaamme kuuluu myös 18 paikkaa tukiasumista. Asumispalveluissamme pyrimme suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen kuntoutujan kuntoutumiseen ja siirtymiseen itsenäisempään asumismuotoon. Kuntoutujaa avustetaan päivittäisissä toiminnoissa.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen ohjaavaa ja hoidollista työtä. Hoitajana vastuullisesi kuuluu mm. lääkehoito, ulkoilu sekä aktiviteettien suunnittelu ja toteutus. Avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa sekä muissa asioinneissa.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla työnkuvassa vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali-ja terveysalan tutkinto (esimerkiksi sairaanhoitaja tai lähihoitaja) tai suoritettuna vähintään 2/3 tutkinnosta, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi mielenterveyskuntoutujien parissa!

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mari Kortelainen, [email protected], puh. 050- 5352272.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Koti Majakan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitoalan osaaja kesätöihin, Koti Majakka

Mikkeli
Mikkeli
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti