Skip to main content

Hoitoalan osaajia, Joensuu

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö asukaslähtöistä työtä ikäihmisten parissa? Kaipaatko joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? 

Haemme nyt Hoivakoti Helmikartanoon ja Hoivakoti Rantakylän Helmeen sosiaali- ja terveysalan osaajia vakituiseen työsuhteeseen, sijaisuuksiin ja keikkatöihin.

Mikäli asukaslähtöinen ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi - lue alta lisää ja hae meille!

Hoivakoti Helmikartano ja Rantakylän Helmi työpaikkana

Hoivakoti Helmikartano ja Rantakylän Helmi tarjoavat ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Joensuussa. Rantakylän Helmessä on 65 asukaspaikkaa ja Helmikartanossa yhteensä 34 asukaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen pienempään ryhmäkotiin Pikkuhelmeen ja Rantahelmeen. Hoivakodit yhdistää yhteinen käytävä, jolloin keikkailu molemmissa yksiköissä on erittäin helppoa.

Helmikartanon ja Rantakylän Helmen työyhteisössä tärkeänä pidetään sitä, että työkaveria autetaan ja kuunnellaan, ja osallistutaan yhdessä talon arjen kehittämiseen - yhdessä luomme yksiköstä parhaan paikan työskennellä. Työtä tehdään asukaslähtöisesti, jokaisen asukkaan yksikölliset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden.

Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

Työpäiväsi hoitajana meillä

Hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen sekä avustavat työt. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja poimia tuolloin sinulle sopivat vuorot itsellesi lyhyemmällä varotusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Palkka

  Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle yksikkökohtaista saatavuuslisää 100€/kk vuoden 2023 loppuun asti (huom. osa-aikaisille työntekijöille lisä maksetaan suhteessa työaikaan). 

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto).
  • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.
  • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.
  • Keikkatyöntekijänämme saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja pääset vastaanottamaan vuoroja juuri silloin kuin sinulle sopii.
  • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen.

   Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

   Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai alan opintoja (esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

   Hae tehtävää helposti linkin kautta tai ota suoraan yhteyttä! Kuulemme mielellämme millaisesta työstä olisit kiinnostunut.

   Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään:

   • yksikönjohtaja Minna Takkunen (Hoivakoti Rantakylän Helmi), 050 378 6713, [email protected] ja
   • yksikönpäällikkö Virpi Kettunen (Hoivakoti Helmikartano), 050 562 9380, [email protected].

   Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

   Tutustu Hoivakoti Helmikartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Tutustu Hoivakoti Rantakylän Helmen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti