Skip to main content

Hoitoalan osaajia kesätöihin, Hoivakoti Pikonlinna

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Pikonlinnaan sosiaali- ja terveysalan osaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Pikonlinna tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille Kangasalan Pikonlinnan kauniissa järvimaisemissa. Hoivakodissa on yhteensä viisi ryhmäkotia, joiden asukkaat ovat pääosin muistisairaita vanhuksia. Yhteinen tavoitteemme kaikessa toiminnassamme on tarjota asukkaillemme arvokas ja hyvä arki. Meillä sinua odottaa mukava ja työhönsä sitoutunut työyhteisö!

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Hoitajana vastaat asukkaiden hyvästä hoivasta ja mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden arjessamme. Työtehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito kuntouttavalla työotteella, omaisyhteistyö, toimintakyvyn arviointi moniammatillisen tiimin kanssa sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Mikäli olet suorittanut riittävästi lääkehoidon opintoja ja suorittanut lääkehoitoluvat, työtehtäviisi voi kuulua myös asukkaiden lääkehoidon toteuttaminen. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja) tai riittävästi suoritettuja alan opintoja ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  • Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Mari Kotkaslahti, p. 045-2020338, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Hoivakoti Pikonlinnan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Hoitoalan osaajia kesätöihin, Hoivakoti Pikonlinna

    Kangasala
    Kangasala
    Määräaikainen ja projektityö
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 26.02.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti