Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Karelia

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä vammaisten asiakkaiden parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Kareliaan sosiaali- ja terveysalan osaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Karelia on tarkoitettu vammaispalvelun asiakkaille, jotka tarvitsevat paljon hoivaa ja huolenpitoa vaikean sairauden tai vammautumisen seurauksena. Karelia-kodissa on 19 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa sekä viisi tukiasuntoa.

  Työpäiväsi meillä

  Kesätyöntekijänä pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä, hoitotyön lisäksi. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Eduksi katsomme suoritetun hygieniapassin ja voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. 

  • Työ on 2-vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta (osa-aikainen, kokoaikainen). 
  • Palkkauksessa noudatamme yksityistä terveyspalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Henna Vähäkuopus, p. 044 731 1340, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Kareelian toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Karelia

    Kokkola
    Määräaikainen ja projektityö
    Ei työkokemusta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 20.02.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti