Skip to main content

Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Omenapuisto

Hei sote-alan ammattilainen tai opiskelija! Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Omenapuistoon kesätyöntekijöitä kesä-elokuulle. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alan opiskelija. Lue lisää alta ja hae helposti!

Koti Omenapuisto työpaikkana

Omenapuisto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja kevyempää palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Yksikkömme sijaistee neljä kilometriä Salon keskustasta ja yksikköömme on super hyvät kävely- ja pyöräilytiet.

Toimintaamme ohjaa luotettavuus, avoimuus sekä lämminhenkisyys. Teemme työtä sydämellä ja tarjoamme kaikille asiakkaillemme vain parasta hoitoa. Monipuolinen toiminta kuten erilaiset ryhmät ovat keskeinen osa Omenapuiston arkea. Aktiivinen sekä mielekäs tekeminen tukevat osallisuutta ja kuntoutumista. Tavoitteena on asukkaan siirtyminen kevyemmän asumispalvelun piiriin.

Tutustu Omenapuiston tiloihin tästä.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen ohjaavaa että hoidollista työtä. Hoitajana vastuullisesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelut ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa avustaminen.

Työsuhteen pituus on sovittavissa ja työsuhde voi olla osa-aikainen, kokoaikainen. Työ on 2-vuorotyötä.

    Mitä me tarjoamme sinulle?

    Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä asukkaidemme kanssa. Saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja voit hyödyntää omia mielenkiinnonkohteitasi esimerkiksi toiminnan suunnittelussa.

    Parasta työssä on sen vaihtelevuus ja erilaisten asiakkaiden kohtaaminen. Meillä sinä saat mitä mahtavimmat työkaverit, asukkaat sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa.

      Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä ja monimutkaisia tekstikenttiä!

      Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on:

      -sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja (n.2/3)
      -tartuntatautilain mukainen rokotussuoja
      -hygieniapassi
      -lääkehoidon koulutus
      -itsenäinen ja innokas työote sekä halua oppia uutta

        Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

        Heräsikö kysyttävää?

        Juttelen mielelläni kanssasi lisää, joten jätähän hakemuksesi vastaamalla muutamaan monivalinta kysymykseen 31.3 mennessä tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Henriikka Avsar, puh. 050 468 5042, [email protected].

        Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä

        Tutustu Koti Omenapuiston toimintaan ja työyhteisöön tästä.

        Esperi Care vaikuttavuus

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
        Upright data for Esperi Care

        Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

        Mikä vaikuttavuusprofiili?

        Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

        Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Omenapuisto

        Salo
        Kokopäiväinen

        Julkaistu 04.09.2023

        Yrityksen liikevaihto: 
        Yli 100 000 000 €
        Yrityksen koko: 
        Yli 1000 henkilöä
        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti