Skip to main content

Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Puistola

Hei hoitoalan osaaja tai opiskelija! Onko työ kehitysvammaisten kanssa sinun juttusi? 

Haemme nyt Koti Puistolaan hoitoalan osaajia tai opiskelijoita tekemään merkityksellistä työtä kesäksi kehitysvammaisten asukkaidemme parissa! Lue lisää alta ja hae helposti! 

Koti Puistola kesätyöpaikkana

Koti Puistola tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille Kajaanissa. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Asukkaita kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastus- ja viriketoimintaa.

Työpäiväsi kesätyöntekijänö

Kesätyöntekijänä työpäiväsi koostuu osaamisesi mukaan asukkaiden ohjaamisesta ja avustamisesta yksilöllisen tarpeiden mukaisesti, toteutat asukkaille viriketoimintaa ja tarjoat heille aitoa läsnäoloa. Toimintasi tavoitteena on asukkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lisäksi pääset mukaan kehittämään yksikkömme toimintaa iloisessa ja kehitysmyönteisessä työilmapiirissä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sovimme yhdessä työsuhteen kestosta. Työ on 2-vuoro-työtä. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tessiä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali-ja terveysalan tutkinto (kuten sosionomi, lähihoitaja tai sairaanhoitaja) tai alan opintoja, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi kehitysvammaisten parissa! 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Anne Niskanen, 050-3306587, anne.niskanen@esperi.fi.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä

Tutustu Koti Puistolan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti