Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Ratamo

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä päihdekuntoutujien parissa?❤

Haemme nyt Koti Ratamoon ohjaajia kesätöihin! Lue lisää alta ja hae helposti!

Koti Ratamo työpaikkana

Koti Ratamo sijaistee Säkylän keskustassa ja asiakkaina meillä on eri-ikäisiä päihdekuntoutujia ja periaatteena on tarjota asukkaille esteetön, turvallinen ja sosiaalisia virikkeitä tarjoava kodinomainen ympäristö. Koti Ratamossa on yhteensä 15 ympärivuorokautisen palveluasumisen sekä 15 palveluasumisen asukaspaikkaa.

Löydät meidät myös Instagramissa @esperi_ratamo

Työpäiväsi kesätyöntekijänä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen ohjaavaa että hoidollista työtä. Hoitajana vastuullisesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelut ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa avustaminen.

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ja sovimme työn aloituksesta ja työsuhteen kestosta yhdessä! Keskustelemme yhdessä myös työtuntien määrästä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä asukkaidemme kanssa. Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja voit hyödyntää omia mielenkiinnonkohteitasi esimerkiksi toiminnan suunnittelussa.

Parasta työssä on sen vaihtelevuus ja erilaisten asiakkaiden kohtaaminen ja meillä sinä saat mitä mahtavimmat työkaverit, asukkaat sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä ja monimutkaisia tekstikenttiä!

Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on:

-sairaanhoitajan, lähihoitajan, sosionomin tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja (n.2/3)
-tartuntatautilain mukainen rokotussuoja
-voimassa oleva hygieniapassi
-avoin ja innokas asenne sekä halu oppia uutta

    Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa toimimisesta tai suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

    Hae tehtävää 30.4. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Nina Aksentjeff, puh. 044 329 6640, [email protected].

    Tutustu Koti Ratamoon tästä.
    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Ratamo

    27800 Säkylä
    Määräaikainen ja projektityö

    Julkaistu 20.04.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti