Skip to main content

Hoitoalan osaajia kesätöihin, Koti Virkkula

Hei hoitoalan osaaja tai opiskelija! Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Virkkulaan sosiaali- ja terveysalan osaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja tule viettämään kesää kanssamme!

Koti Virkkula työpaikkana

Esperi Koti Virkkula tarjoaa palveluasumista 16 mielenterveyskuntoutujalle ja Päivännousu tarjoaa tukiasumista 6 kuntoutujalle. Koti sijaitsee lähellä Lehmon monipuolisia palveluita ja Joensuun keskustaan on 7 kilometriä. Tukiasujamme asuvat Virkkulan lähellä sijaitsevissa vuokra-asunnoissa. Yhteisöllisyys kuuluu tuettuun asumiseen vertaistuen ja muun yhdessä tekemisen muodossa. Arkeen kuuluu myös asiointi eri virastoissa, kaupassa ja apteekissa. Kaikki Virkkulan kuntouttavat ja toiminnalliset ryhmät ovat tuetun asumisen asiakkaiden vapaasti käytettävissä.

Virkkulassa meillä on aidosti lämmin työilmapiiri ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Teemme parhaamme jotta sinullakin on mukava fiilis tehdä töitä meidän ihanassa yksikössä.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä

Tehtävänkuvasi sisältää kokonaisvaltaista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti osaamisesi mukaan. Ohjaat ja avustat erilaisissa askareissa asukkaitamme. Meillä tehdään töitä yhdessä asukkaiden kanssa! Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Sovimme työn kestosta yhdessä! 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on sosiaali-ja terveysalan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi mielenterveyskuntoutujien parissa!

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia vaan hyvä asenne ratkaisee!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Anne Tuononen 050 575 0841, [email protected].  

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä

Tutustu Koti Virkkulan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti