Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitoapulainen, Hoivakoti Aapo

Haluatko olla osaltasi mahdollistamassa ikäihmisille onnellisen ja elämänmakuisen arjen?

Haemme nyt Hoivakoti Aapoon hoitoapulaista vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Aapo on 30-paikkainen ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö, jossa asukkaat asuvat kahdessa eri siivessä. Asukkaan arjesta pyritään saamaan mahdollisimman omannäköinen ja positiivisella asenteella pyrimme luomaan iloa jokaiselle asukkaalle päivittäin.

Aapossa on ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Otamme uudet työkaverit innolla vastaan ja pääset porukkaan helposti mukaan. Tiimimme toimi hyvin yhteen, yhdessä opimme uutta ja kohtaamme asukkaat asukaslähtöisesti ja ammattitaidolla. Olemme joustavia, huumorintajuisia ja innostuneita työstämme. 

  Työpäiväsi hoitoapulaisena meillä

  Hoitoapulaisena teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työpäivääsi kuuluu mm.:

  • keittiötyötä (asukkaiden ruokailujen valmistelevat työt, pöytien kattaminen, astioiden korjaaminen, tiskit, keittiökuorman purkaminen sekä keittiötilauksista huolehtiminen) 
  • muita yksikön avustavia tehtäviä kuten pyykkihuoltoa ja ympäristön viihtyisyydestä huolehtimista. 

  Huolehdit myös omalta osaltasi ikäihmisten ravitsemuksen toteutumisesta yhdessä hoitajien kanssa ja olet valmis auttamaan heitä ruokailuissa esim. syöttämällä ja tarjoamalla apua ruuan annostelussa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua hoitotyöhön osaamisesi ja koulutuksesi puitteissa. 
  Tehtävään ei vaadita koulutusta, mutta voimassa oleva hygieniapassi sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja tulee olla. Arvostamme positiivista asennetta sekä yhteistyötaitoja. Aikaisempi kokemus keittiöalan tehtävistä katsotaan eduksi. 
  Haemme vakituista tuntityöntekijää tai keikkatyöntekijää. Työtä tehdään yhdessä vuorossa klo 9.30-17.30 ja työt painottuvat viikonlopuille. Töitä voi olla myös arkisin tarjolla esim. lomien aikaan. Järjestämme sinulle perehdytysvuoron. 


  Mitä me tarjoamme sinulle?

   Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme heille hyvän perehdytyksen.

   Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin. 

   Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää (211,34€/kk). 

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Sonja Maijanen, p. 0505150953, [email protected]

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Tutustu Hoivakoti Aapon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Hoitoapulainen, Hoivakoti Aapo

    01900 Nurmijärvi
    Osa-aikainen ja tuntityö
    Muu koulutustaso

    Julkaistu 16.10.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti