Skip to main content

Hoitotyön asiantuntija

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Ostopalvelut ja laadunhallinta

Työavain: SOTEPE-03-585-23
Haku Päättyy: 08.06.2023 klo 16:00
Palkka: 3589,61 e/kk
Palvelussuhde: 4.9.2023 - 31.12.2025
Työpaikan osoite: Sturenkatu 8, 00510, Helsinki

Haluatko toimia hoitotyön asiantuntijana ja olla mukana kehittämässä monialaisen kirjaamisen laatua iäkkäiden asumispalveluissa?

Hoitotyön asiantuntijan tehtäviin kuuluu kirjaamisen kehittäminen, tiedon jakaminen ja osaamisen tuki yhtenäisten toimintamallien mukaisesti seniorikeskuksissa. Yhteistyötä tehdään verkostoissa ja tiimeissä eri ammattilais- ja asiantuntijatahojen kanssa ja tehtäviin kuuluu mm. seniorikeskusten kirjaamisoppaan ylläpitoa lainsäädäntö ja organisaation linjaukset huomioiden, materiaalien ja kokousmuistioiden laatimista sekä intran seniorikeskusten kirjaamisen sivuston sisällön päivittämistä.

Työtä tehdään monipaikkaisen työmallin mukaisesti, etätyön mahdollisuudet huomioiden, ja käyttöön varatut työtilat sijaitsevat hyvien yhteyksien äärellä Sturenkadulla.


Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja lainsäädännön tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä selkeään suulliseen ja kirjalliseen viestintään sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Eduksi luetaan työkokemus hoitotyön kirjaamisen kehittämisestä eri menetelmin sekä Apotti- ja RAI-järjestelmien tuntemus ja hyödyntäminen hoidon laadun seurannassa. Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiselle antaa iäkkäiden palvelujen toiminnan tuntemus sekä järjestelmällinen työskentelyote, verkosto- ja tiimityöskentelytaidot sekä halu oppia uutta ja laajentaa osaamista.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Mia-Maria Hendren, hoitotyön asiantuntija, p. 09 310 48057
Satu Vihersaari-Virtanen, hoitotyön asiantuntija, p. 09 310 64586

Yhteydenotot 30.5. ja 31.5. klo 9.00- 15.00

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitotyön asiantuntija

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti