Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoiva-avustaja kesäsijaisuuteen, Hoivakoti Niva

Etsitkö merkityksellistä kesätyötä ikäihmisten parissa? Haluatko kesälle työn, joka joustaa oman elämäntilanteesi mukaan?

Haemme nyt Hoivakoti Nivaan hoiva-avustajaa sijaisuuteen kesän ajalle. Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Niva työpaikkana

Hoivakoti Niva on viihtyisä ja kodikas 31 paikkainen muistisairaiden ikäihmisten yksikkö Rovaniemellä, jonka asunnot jakautuvat kahteen erilliseen ryhmäkotiin. Niva sijaitsee Rovaniemen keskustan kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Nivassa sinua odottaa ammattitaitoinen, mukava ja yhteisöllinen työporukka, joka hoitaa asukkaita suurella sydämellä.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Hoiva-avustajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoitoa, pyykkihuoltoa, keittiötöitä sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttamista. Teet sujuvaa yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat omalta osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja kiinnostuksesi kohteet.

Työ on 2-vuorotyötä ja sijaisuus kestoltaan 3kk (kesä-elokuu). Työsuhteen aloitusajankohta ja kesto ovat joustavia, joten tuothan rohkeasti esille toiveesi työsuhteen osalta! 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on hoiva-avustajan koulutus, hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2023! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää?  Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Susanna Leppänen, puh. 050-4348853, [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä.

Tutustu Hoivakoti Nivan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoiva-avustaja kesäsijaisuuteen, Hoivakoti Niva

Rovaniemi
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 09.01.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti