Skip to main content

Hoiva-avustaja, Palvelutalo Nova, Hanko, kesätyö, 4 paikkaa

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Hoiva-avustajana autat asiakkaita arjen sujumisessa ja heidän perustarpeissaan. Huolehdit, että asiakkaat voivat osallistua heitä kiinnostavaan ajanvietteeseen päivittäin. Teet aktiivista yhteistyötä tiimin muiden jäsenten kanssa. Olet tärkeä osa talon moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja kaikkia arvostaen.

Toimintamme perustana Palvelutalo Novassa on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asiakkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeiden harrasteiden mahdollistamista. Järjestämme asiakkaille tapahtumia ja harrastetoimintoja yhdessä suunnitellen. Asiakkaille on tarjolla esimerkiksi kuvataide-, musiikki-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä retkiä ja juhlia. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asiakkaiden ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Kelpoisuusvaatimukset: Hoiva-avustajan koulutus tai muu hoiva-avustajan koulutusta vastaava koulutus

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa.

Arvostamme reipasta mieltä ja ihmislähtöistä ajattelutapaa.

Tervetuloa meille Palvelutalo Novaan!

Työ alkaa spimuksen mukaan

Työpaikan nimi ja osoite: Palvelutalo Nova, Narvikinkatu 12, 10900 Hanko
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on määräaikainen 27.8.2023 saakka.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-498-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa Vt. Palvelutalon esimies Helena Nivala 0404842860
Työpaikan osoite: Narvikinkatu 12, 10900 HANKO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1870 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 30.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-498-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 464a0127-8474-4756-b15a-eec7a66aae11

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti