Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR- harjoittelija

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haemme Go On Hämeenlinnan toimipisteeseen HR-harjoittelijaa.

Oletko aidosti henkilöstöhallinnosta kiinnostunut opiskelija ja haluaisitko suorittaa opintojen työharjoittelun henkilöstöpalvelualan monipuolisissa tehtävissä? Jos viihdyt ihmisläheisessä ja asiakaslähtöisessä työympäristössä, meillä on tarjolla Sinulle harjoittelupaikka!

Go Onilla pääset tutustumaan henkilöstöpalvelualaan ja näkemään monipuolisesti kaikkia henkilöstöhallintoon ja rekrytointiin liittyviä työvaiheita. Pääset työharjoittelusi aikana työskentelemään osana ammattitaitoista HR-tiimiä, jossa töitä tehdään yhdessä avoimessa ja miellyttävässä ilmapiirissä.

Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten tekoa, työhakemusten käsittelyä, työnhakijoiden ja työntekijöiden kontaktointia, työsopimusten tekoa sekä muita HR- ja toimistotehtäviä. 

Toivomme ensisijaisesti kiinnostusta HR-alaa kohtaan sekä innokkuutta ja halua oppia uusia asioita. Työpäivät ovat vaihtelevia ja ajoittain hektisiä, joten toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja nopeutta oppia uusia asioita ja toimintatapoja. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvät IT-taidot. 

Harjoittelu alkaa joustavasti kevään aikana ja kestää noin 4-6 kuukautta tilanteesi mukaan. Työharjoittelu on palkaton.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja HR-harjoittelusta antaa Go On Hämeenlinna/Sirpa Pyyhtiä, [email protected], p. 044 381 4447.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR- harjoittelija

Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti