Skip to main content

HR-Harjoittelija Jyväskylään

Hei korkeakouluopiskelija, onko harkkapaikka etsinnässä? Tässä olisi loistava tilaisuus päästä tutustumaan HR-tehtäviin ja henkilöstöpalvelualaan Eezy Henkilöstöpalveluiden ytimeen Jyväskylään.

Harjoittelussa pääset tutustumaan HR-konsultin arkeen. HR-konsulttiemme työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti ravintola-alan työpaikkojen kokonaisvaltainen hallinta: työpaikkailmoitusten kirjoitus ja julkaisu, työnhakijoiden haastattelut, työsuhdeasiat ja työsuhteen elinkaari sekä ennen kaikkea työvuorojen täyttäminen. Pääset toimimaan harjoittelussa tiimissä, jossa sinulla on jatkuvasti joku opastamassa ja tukemassa, meillä et joudu vain kahvinkeittoon, vaan saat itse kokeilla, millaista on työskennellä suuressa henkilöstöalan pörssiyhtiössä.

Pääset mahdollisuuksien mukaan tutustumaan myös muihin toimialoihimme, kuten teollisuus, rakentaminen, logistiikka ja kaupan alat.

Toivomme, että voisi aloittaa harjoittelujaksosi viimeistään 1.5.2023, ja voit olla paikalla toimistomme aukioloaikojen puitteissa arkisin klo 8–16.

Onnistumisesi avainsanat

Sinänsä suuria kriteereitä ei ole, toivomme sinun olevan sosiaalinen, tiimityötaitoinen sekä toimelias tyyppi! HR-ala on tarkkuutta vaativaa ja joskus joustonvaraa toivotaan puolin ja toisin. Meillä opit varmasti pitämään lankoja käsissäsi!

Plussaa toki on aikaisempi kokemus esimerkiksi ravintola-alalta, palkanmaksusta, henkilöstövuokrauksesta tai ihan vaan Eezyllä työskentelystä, mutta välttämätöntä on vain timanttinen asenne ja into HR-alaa kohtaan!

Meiltä saat

· Ensikäden tietoa ja kokemusta työskentelystä henkilöstöpalvelualalla

· Mahdollisuuden opetella haluttuja organisointi- ja koordinointitaitoja

· Työelämäkokemusta

· Rekrytointitaitoja sekä haastattelukokemusta

· Työsuhteen elinkaareen liittyvää tietotaitoa

· Erinomaisen yhteishengen

Ota seuraava askel kohti onnistumista

Harjoittelu on palkaton, mutta mikäli intoa ja asennetta riittää, sinulla on hyvä mahdollisuus siirtyä palkalliseksi jo harjoittelusi aikana.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä muut mahdolliset dokumentit. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyt sekä haastattelut jo hakuaikana!

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

Petra Jokilehto
Palvelupäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5995265
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-Harjoittelija Jyväskylään

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti