Skip to main content

HR-konsultti Eezylle

Oletko kiinnostunut monipuolisista HR-tehtävistä henkilöstöpalvelualalla? Etsimme motivoitunutta ja energistä uutta kollegaa omaan organisaatioomme. Pääasiallisesti työskentelet Huittisten toimistolla, mutta haastattelupäivinä käyt myös Sastamalan ja Kankaanpään toimistoilla, eli toivomme sinulta valmiutta liikkumiseen. Tässä tehtävässä pääset osaksi tehokasta työyhteisöä, jossa jokaisen panos alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseksi on erittäin tärkeä. 

HR-konsulttina osallistut henkilöstövuokrauksen sekä rekrytoinnin eri vaiheisiin. Päivittäisissä työtehtävissä vastaat mm. hakemusten käsittelystä, haastatteluista, parhaiden työntekijöiden löytämisestä yritysasiakkaillemme, työvuorobuukkauksista ja työsopimusten teosta sekä yhteydenpidosta yritys- ja työntekijäasiakkaisiimme. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se tuo vaihtelua työhösi.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:

Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikykyä ja uskallusta ottaa vastuuta. Olet asiakaspalveluhenkinen, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja pidät monipuolisesta työnkuvasta. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti myös uusia järjestelmiä sekä ohjelmia. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla olet positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Olet järjestelmällinen ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Pystyt kommunikoimaan englannin kielellä.

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Työyhteisömme on tiivis, huumorintajuinen ja täynnä energiaa! Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen (37,5 h/vko) työn ja kattavan perehdytyksen työhösi. Palkkaus määräytyy paltan toimihenkilöiden tessin mukaan.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut pikaisesti töihin, joten jos edellä olevat kuvaukset kuulostavat sinun jutultasi, täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si ja hakemuskirje lomakkeen pohjalle viimeistään 23.3.2022Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, haethan siis pikaisesti! Rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan RecRight-videohaastattelun avulla.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä (arkisin klo 8-16): Ari Laine p. 0445964500 tai Sonja Laine p. 0407444261.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-konsultti

Eezy Oyj
Pirkanmaa
38200 Sastamala
Satakunta
32700 Huittinen
Kankaanpää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti