Skip to main content

HR -palvelupäällikkö

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen liiketoimintalähtöistä 

HR-palvelupäällikköä 

toimimaan esihenkilöiden sparrauskumppanina Elenia konsernissa. Olet osa HR -tiimiä ja raportoit henkilöstöjohtajalle. 

Olet mukana kehittämässä toimintakulttuuriamme ja varmistamassa Elenian strategian toteutumista ihmistemme kautta sekä yhteisen tarinamme rakentamista yhdessä liiketoiminnan kanssa.

Tehtävä pitää sisällään esihenkilöiden tukemista kaikissa arjen HR -asioissa niin työsuhteen elinkaaren prosesseissa, rekrytoinneissa kuin osaamisen kehittämisessäkin. Pääset järjestämään ja koordinoimaan erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä teet aktiivista yhteistyötä sisäisen viestinnän kanssa. Sinulla on merkittävä rooli raportoinnissa ja sen kehittämisessä ja sinulla onkin jo kokemusta vastuullisuusraportoinnista HR:n osalta. Eduksi lasketaan tietämys CSRD -kokonaisuudesta. Arkipäivässä olet myös mukana luomassa parasta työntekijäkokemusta, mahdollistamassa asiantuntijoidemme kehittymistä ja tukemassa esihenkilöitä heidän tärkeässä johtamistyössään. HR -tiimimme on ketterä ja teemme yhdessä asioita varmistaaksemme Elenian menestymisen. Tekemisemme ja toimintamme kehittäminen on jokaisen agendalla.  Tehtävän sisällössä ja painopisteissä on myös mahdollista huomioida kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisia tehtäviä.
 
Tehtävässä menestymisen edellytykset

Tämä tehtävä saattaisi sopia sinulle, jos

  • olet kokenut HR-asiantuntija ja sinulla on laaja osaaminen HR -kentästä
  • sinulla on vahva kokemus raportoinnista ja olet ollut tuottamassa vastuullisuusraportointia
  • viihdyt ympäristössä, jossa tehtäväkenttä on monipuolinen
  • olet taitava ihmisten kanssa ja tilaisuuksien vetäminenkin onnistuu sinulta sujuvasti

Tehtävä edellyttää laaja-alaista, vähintään 5-8 vuoden kokemusta vastaavista vaativista tehtävistä, mieluiten asiantuntijaorganisaatiosta. Olet siis HR -työn rautainen ammattilainen. Työsuhdeosaamisen lisäksi sinulla on myös vankkaa osaamista rekrytoinneista, palkkahallinnosta, raportoinnista sekä erilaisten ura- ja kehityspolkujen tukemisesta. Ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuuksia, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Mepco ja Tiima -järjestelmien osaaminen auttaa sinua tehtäväsi haltuunotossa.
 
Toimintatavaltasi olet aikaansaava ja itsenäinen, haluat kehittää toimintakulttuuria ja saat asiat tapahtumaan. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet positiivinen, järjestelmällinen ja arvostat laadukasta työtä. 

Hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen. 

Tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme hienon mahdollisuuden kehittää Elenian ja sen henkilöstön tulevaisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajasti eri HR -asioita sisältävän asiantuntija tehtävän. Toimistomme sijaitsee Tampereella Sarankulmassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta käytössämme on myös erinomaiset digitaaliset ratkaisut ja hybridityö on arkipäivää. Tarjoamme erinomaiset kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet, loistavan työyhteisön ja porukkahengen sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.
 
Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuden menestystarinaa Elenialle!
 
Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.8.2024. Edistämme keskusteluita hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.
 
Jos sinulla herää kysymyksiä Eleniasta työnantajana, avoinna olevasta tehtävästä tai rekrytointiprosessista yleisesti, niin otathan yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Sanna Murtojärvi , [email protected].

Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.
 
Huomioithan, että emme hyväksy rekrytointiyritysten yhteydenottoja tähän avoimeen työpaikkaan liittyen. Pyydämme, että kaikki hakemukset lähetetään suoraan meille. Emme myöskään hyväksy hakemuksia, jotka on lähetetty rekrytointiyrityksen kautta.

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Tutustu verkkosivujemme kautta myös ajatuksiimme vastuullisuudestayhdenvertaisuudesta tai meihin työnantajana. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR -palvelupäällikkö

Tampere
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti