Skip to main content

HSE Manager

Onko terveys-, turvallisuus- ja ympäristöasiat alaasi? Liity mukaan Valmetin HSE asiantuntijoiden tiimiin!

Valmetilla olemme sitoutuneet suojelemaan työntekijöidemme, yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme sekä toimintaympäristöjemme terveyttä, turvallisuutta ja ympäristöä (HSE). Tavoitteemme on olla aiheuttamatta vahinkoa ihmisille ja ympäristölle investoimalla turvallisuuskulttuuriin, tekemällä yhteistyötä asiakkaiden, sekä yhteistyökumppaneiden kanssa ja parantamalla jatkuvasti HSE-toimintatapoja.

Haemme nyt kokenutta HSE-asiantuntijaa vastaamaan Valmetin Yrittäjänkadun toimipisteen terveys-, turvallisuus- ja ympäristöasioista sekä koordinoimaan palvelut -liiketoiminnan Suomen muiden lokaatioiden HSE-asioita. Tehtävässäsi raportoit suoraan Suomen HSE-tiimin vetäjälle sekä matriisissa erityisesti SER liiketoimintalinjan HSE johtajalle. Päävastuu on toteuttaa ja ylläpitää tehokasta HSE toimintamallia ja kehittää turvallisuuskulttuuria tukemaan liiketoimintamme tavoitteita. Lisäksi  vastaat lakien ja säädösten noudattamisesta sekä asiakkaiden ja Valmetin HSE vaatimusten täyttämisestä toimipisteessä.

Yrittäjänkadun tehdas tuottaa ja kehittää paperikonekudoksia ja kumituotteita asiakkaidemme tarpeisiin. Toimipisteessä tehdään myös timanttipinnoitusta selluteollisuudessa käytettäviin jauhimiin. Lisäksi Yrittäjänkadun tiloissa on Valmet Automationin toimintaa.  Joka päivä Yrittäjänkadulla työskentelee noin 700 valmetlaista.

HSE Managerin vastuualueet:

  • Tukea ja opastaa HSE-asiantuntijana Yrittäjänkadun toimipisteen esihenkilöitä ja muuta henkilöstöä työturvallisuuskulttuurin ja HSE-järjestelmän kehittämisessä.

  • HSE-palvelujen tarjoaminen toimipisteessä.

  • Paikallinen HSE-yhteyshenkilö kaikille Valmetin organisaatioille sekä asiakkaille että alihankkijoille.

  • Kehittää ja hallinnoida ulkoisten HSE-palveluntarjoajien verkostoa yhdessä Suomen HSE-tiimin kanssa.

  • Työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön ja lupaehtojen, standardien (mm. ISO 14001 ja 45001) sekä asiakkaiden ja Valmetin omien HSE vaatimusten seuranta, ylläpito ja noudattamisen valvonta Yrittäjänkadulla.

  • HSE-toiminnan suorituskyvyn arviointi ja valvonta: katvealueiden ja mahdollisuuksien tunnistaminen.

  • Johtaa HSE-prosessien toteuttamista, mukaan lukien uusien aloitteiden toimeenpano.

  • Parantaa ja kehittää turvallisuutta varmistamalla laadukkaan vaaratilanne- ja vahinkotapahtumien tutkinnan.

  • Toimii Spotlight ja CMS avainkäyttäjänä ja yhteyshenkilönä HSE-koulutustarjonnassa (Workday-työkalu).

  • Vastaa ja valvoo toimipistekohtaisten ​​HSE-tietojen kirjauksista järjestelmiin (esimerkiksi sähköiset kemikaalirekisterit).

  • Varmistaa HSE-raportoinnin tarkkuuden oman vastuualueen osalta.

  • Palautteen antaminen oppimisen kannustamiseksi ja prioriteettien asettaminen jatkuvaan parantamiseen

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

  • Alaan tai tehtäviin liittyvä korkeakoulututkinto.

  • Tuotantoteollisuuden turvallisuusvaatimusten tuntemusta.

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

  • Työsuojelupäällikön lakisääteisten tehtävien tuntemusta.

  • Hyvää suomen- sekä englanninkielen osaamista.

  • ISO 14001-, ISO 45001- ja ISO 9001 -johtamisjärjestelmien tuntemusta.

  • Kokemusta tapahtumatutkimuksen johtamisesta.

  • Hyviä IT-taitoja: Microsoft Office-työkalut, Sharepoint, Teams.

  • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen turvallisuuden johtamisesta yli sadan henkilön työpaikalla.

  • Matkustusvalmiutta Suomen sisällä tarpeen mukaan.

Lisäksi kokemus kansainvälisessä matriisiorganisaatiossa työskentelystä on eduksi tehtävässä. HSE Manager työskentelee lukuisten paikallisten sekä Valmetin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Ketä haemme?

Odotamme sinun olevan HSE:n roolimalli. Etsimme vakuuttavaa henkilöä, joka tuntee olonsa kotoisaksi työskennellessään matriisiorganisaatiossa, jossa on useita tärkeitä sidosryhmiä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa asioiden johtajuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä viedä muutoksia läpi.

HSE-organisaatiomme uudet toimintatavat edellyttävät sinulta sekä joustavuutta että ohjeiden ja ideoiden vahvistamista, kun uudet työskentelytavat asettuvat rutiiniksi. Lisäksi Valmetilla uskomme yhteistyön voimaan, joten toivomme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tässä tehtävässä odotamme sinulta valmiutta työskennellä paikan päällä Yrittäjänkadun toimipisteessämme. Koet liikkumisen ja läsnäolon tuotantoalueilla mieluisaksi.

Tarjoamme

Tässä uudessa tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä luomaan ja kehittämään uutta yhtenäistä Valmet Yrittäjänkadun HSE-toimintatapaa ja -kulttuuria loistavan tiimin ympäröimänä. Mikä parasta, tässä tehtävässä pystyt vaikuttamaan tuhansien ihmisten turvallisuuteen ja terveyteen, sekä ympäristöön missä me kaikki toimimme. Sinusta tulee vankka osa Suomen HSE-tiimiä, välillisesti voit osallistua myös EMEA-tason HSE-projekteihin ja työryhmään. Pääset työskentelemään dynaamisessa ympäristössä, jossa HSE on sekä osa liiketoiminnan asialistaa että yrityskulttuuria.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Hinkkanen, Manager, Finland HSE Operations tiistaina 20.12. klo 15:00 - 16:00 sekä torstaina 22.12. klo 14:00 - 17:00 puh. 050 570 6957. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi viimeistään maanantaina 26.12.2022. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

When everything works together Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HSE Manager

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti