Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HSEQ-asiantuntija, Nestor Cables Oy

Nestor Cablesin toiminnan kasvaessa etsimme heille kehitysorientoitunutta

HSEQ-ASIANTUNTIJAA.

Nestor Cables Oy valmistaa kaapeleita ja muita tietoverkon osia sekä tarjoaa asiakkailleen valmiita verkkoratkaisuja erilaisiin kohteisiin. Nestorin kaapeli- ja mikrokanavatuotanto sijaitsee Oulun tehtaalla ja kappaletavaratuotanto Viron Keilassa.
15-vuotias Nestor Cables perustettiin asiakkaiden pyynnöstä turvaamaan kaapelisaatavuus ja alan osaamisen säilyminen Suomessa. Nykyään se on merkittävä kaapeliverkkoteknologian kehittäjä pohjoisessa Euroopassa ja on toimittanut tuotteitaan yli 50 maahan. 

Haemme nyt Nestor Cablesin tekniseen tiimiin HSEQ-asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Vastuualueeseesi HSEQ -asiantuntijana kuuluu Nestor Cablesin laatujärjestelmiin, työterveyteen - ja turvallisuuteen sekä ympäristöasioihin liittyvät teemat. Huolehdit laatujärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä laatujärjestelmiin liittyvien ohjeistusten käyttöönotosta. Osallistut sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin, ylläpidät toimittaja- ja asiakasreklamaatiorekisteriä, toimit ennakoivan työterveyden ja -turvallisuuden parissa sekä yrityksemme ympäristöasiantuntijana. Seuraat HSE-lakeja ja säädöksiä sekä osaat huomioida niiden vaikutukset toimintaamme. Työssäsi kommunikoit eri sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi.

Työnkuvasi on laaja ja tulet raportoimaan yrityksen tekniselle johtajalle. Teet yhteistyötä mm. tuotanto- ja prosessikehitystiimin, tuotepäälliköiden sekä HR:n kanssa. Toivomme, että Sinulla on jo kokemusta HSEQ-asioista sekä soveltuva koulutustausta. Työsuhteen on määrä alkaa vuoden alusta ja palkkaus riippuu valitun henkilön kokemuksesta ja osaamisesta. Pohjana toimii teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimus. 

Toivomme Sinulta: 

  • Aitoa kiinnostusta HSEQ-asioihin ja ymmärtämystä niiden merkityksestä liiketoiminnalle
  • Soveltuvaa koulutustaustaa ja vahvaa käytännön osaamista
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme Sinulle: 

  • Kokoaikaisen vakituisen työn arvostetussa kotimaisessa yrityksessä
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Mainion alustan kehittyä ja kasvattaa omaa ammattitaitoasi
  • Mukavan työporukan, hyvän perehdytyksen sekä jatkuvan tuen työsuhteesi aikana
  • Kattavat henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HSEQ-asiantuntija, Nestor Cables Oy

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti