Skip to main content

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Napapiiri

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Rovaniemen ja Oulun alueella. Rovaniemellä liikenneasemia on neljä, Shell Teollisuustie, Shell Erottaja, Shell Napapiiri ja St1 Saarenkylä.

Etsimme työntekijää Shell Napapiirille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla vähintään 30 h / viikko.

Tässä työssä pääset tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä, joista on myös tulevaisuudessa varmasti hyötyä; mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, annosten pöytiintarjoilua, siisteydestä huolehtimista sekä kahviotuotteiden riittävyydestä huolehtimista. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti – sinua odottaa mukava työyhteisö ja hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön.

Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jonka iloinen asiakaspalveluhymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja tartut reippaasti eri tehtäviin! 

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja reippautta oppia uusia asioita. 

Shell Napapiiri on avoinna 24h ja työvuorosi sijoittuvat liikenneaseman kaikkiin aukioloaikoihin. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus vähintään TES mukainen. 

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti