Skip to main content

Huoltamokahvilatyöntekijöitä, Teboil Kangasniemi

Voisiko monipuolinen työ asiakaspalvelun parissa olla sinun juttusi? Lue lisää ja hae!

Oletko reippaan ja positiivisen asiakaspalveluasenteen omaava tyyppi, joka kaipaa uusia haasteita työelämään? Teboil-ketjun alla toimiva itsenäinen huoltamoyrittäjä kaipaa joukkoonsa uutta HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Teboil Kangasniemeen monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin - jos voisit olla etsimämme tekijä, jatka lukemista!

Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään paikalliselle yrittäjälle monipuolisiin asiakaspalvelun tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu kassan ja salityöskentelyn ohella myös pikaruoan valmistusta. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä, ja Veikkaus-osaaminen katsotaan eduksesi. Täysin valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tässä tehtävässä asenne ratkaisee: olethan siis can do -asenteella varustettu, uuden oppimisesta nauttiva tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireenkään iskiessä! Työn luonteen vuoksi sinulta tulee löytyä sujuva suomen kielen osaaminen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja sinulle on tarjolla täydet viikkotunnit 37,5 h/vko. Työvuorosi sijoittuvat ma-su klo 5:30-21:30 välille, ja palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, ja 6kk määräaikaisuuden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme omaksi työntekijäksi - luvassa on siis pitkäaikainen työ!

Oletko etsimämme tyyppi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi - aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten saatat kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltamokahvilatyöntekijöitä, Teboil Kangasniemi

51200 Kangasniemi
Mikkeli
41520 Hankasalmi
19650 Joutsa
41660 Toivakka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti