Skip to main content

Huolto-/varastotyöntekijä (37,5h/vko) Intersport Sello, Espoo

Hakuaika alkaa: 27.02.2023
Hakuaika päättyy: 31.03.2023

Haemme Espoon Intersport Selloon kokoaikaista huolto-/varastotyöntekijää (37,5h/vko). Tehtäviisi kuuluvat pyörä- ja suksihuollot sekä monipuoliset varastotyöt.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta sporttisen rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakas ja laatu aina ykkösenä. Haluamme innostuneen työntekijän osaksi huipputiimiämme. Huoltotöissä toimit tiiviissä yhteistyössä myyntitiimimme kanssa varmistaen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Varastotöissä huolehdit saapuvan tavaran vastaanottamisesta, varastoinnista ja tuotteiden tehokkaasta myyntikuntoon saattamisesta. Olet siis tärkeä tuki myymälätiimillemme. Työt ajoittuvat suurelta osin arkeen, mutta huoltojen osalta kovimpaan sesonkiaikaan töitä on myös viikonloppuihin.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta pyörähuolloista
  • Vastuunottokykyä
  • Halua auttaa tiimi menestymään
  • Innostuneisuutta ja asennetta työntekoon
  • Iloista asiakaspalveluasennetta
  • Halua oppia ja osata
  • Vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa

Pääset suomalaisen urheilukaupan kaupan etulinjaan. Intersport on osa K-ryhmää, jossa sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle :

  • Monipuolisen ja vastuullisen työn
  • Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
  • Mukavat ja innostavat työkaverit
  • Paikan Suomen luotetuimmassa urheilukaupassa
  • K-ryhmän ostoedun

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Jos kiinnostuit, niin toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa: kauppias Harri Juslén puh. 0415399373 / [email protected]

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huolto-/varastotyöntekijä (37,5h/vko) Intersport Sello, Espoo

Kesko Oyj Kauppiaat
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti