Skip to main content

Huoltoasentaja, Assa Abloy Entrance Systems

Oletko jo pitkään etsinyt työtehtävää, joka on liikkuvaa ja jokainen päivä on erilainen? Tehtävää, jossa pääset hyödyntämään kädentaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä? Löytyykö sinulta jo vähän osaamista sähkötöistä ja halukkuutta olisi päästä laajentamaan osaamista erilaisten huoltotoimenpiteiden parista?

Haemme yhdessä Assa Abloyn kanssa Huoltoasentajaa toimimaan Kajaanin seudulle teollisuuden, logistiikan- sekä henkilöliikenneovien huoltotoimenpiteisiin.
Assa Abloyn tuotteet ovat sinulle jo varmasti entuudestaan tuttuja esimerkiksi kauppakeskuksien sisäänkäynniltä.

Tehtävä on vakituinen ja sopimus solmitaan Assa Abloyn ja valitun henkilön välille. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin yhdessä vuorossa klo 7-15.30. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huoltoasentajana saat toimistoksesi täydellisesti varustellun huoltoauton, jolla liikut Kajaanin seudulla huoltokohteisiin omalta kotioveltasi lähtien. Suoritat asiakkaiden tiloissa tuotteiden määräaikaishuoltoja sekä viankorjauksia työkaluja hyödyntäen. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin myös puhelimitse. Hakijoilta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, aktiivista oppimisasennetta, asiakaspalvelutaitoja sekä B-ajokorttia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä uskallat olla aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse. Tehtävässä tarvitaan myös jonkin verran fyysistä kuntoa sekä osaamista sähkötöiden parista. Eduksesi on, mikäli omaat sähkö- tai automaatioasentajan koulutuksen tai olet tehnyt aiemmin mekaanisia tai sähköisiä huoltotoimenpiteitä. Kokemus asiakaspalvelusta katsotaan myös eduksi.

Tarjolla on tehtävä, jossa pääset itsenäisesti toimimaan liikkuvassa ja monipuolisessa tehtävässä. Saat kattavan perehdytyksen Assa Abloyn tuotteisiin ja tehtävään, joten valmis osaaja ei tarvitse olla. Kaiken tämän lisäksi sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa itse palkkaasi eri kannusteiden avulla! Kiinnostuitko tehtävästä?

Haethan tehtävää pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Sanna Kovalainen puhelimitse 050 4444425 tai sähköpostitse sanna.kovalainen@adecco.fi

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtaja alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Lue meistä lisää: www.assaabloyentrance.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Kovalainen, +358 504444425, sanna.kovalainen@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltoasentaja, Assa Abloy Entrance Systems

Adecco
Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti