Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoasentaja Ecosir Group Oy

Etsimme asiakkaallemme Ecosir Group Oy:lle

HUOLTOASENTAJAA

liikkuvaan työhön alipainejärjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtäviin Uudellemaalle. 

Työnkuva

Liikkuvana huoltoasentajana työskentelet arkisin päiväaikaan ja kierrät Ecosir Group Oy:n asiakkaiden toimipisteissä huoltamassa ja korjaamassa jätteiden ja pyykin siirtämiseen käytettäviä alipainejärjestelmiä. Tyypillisiä työympäristöjä ovat esimerkiksi sairaalat ja muut terveydenhoitolaitokset sekä suurkeittiöt. Pääasiassa työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, mutta työkohteita on myös muualla Suomessa ja toisinaan myös ulkomailla. Matkapäiviä kotimaassa kertyy arviolta muutamia kuukausittain ja ulkomailla noin muutaman viikon verran vuosittain. Työkohteiden välillä kuljetaan yrityksen huoltoautoilla. Työhönottopiste sijaitsee Espoossa. Satunnaisesti työtehtäviä on myös ulkotiloissa, mutta pääsääntöisesti työt suoritetaan sisätiloissa.

Toivottu tausta 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta tekniikan parista esimerkiksi koulutuksen, aiemman työkokemuksen tai teknisen harrastuksen muodossa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten hakijaksi soveltuu sekä uransa alkupuolella oleva tuleva osaaja tai jo vankan ammattitaidon kartuttanut konkari. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan. Tehtävässä menestyminen kuitenkin edellyttää B-luokan ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Eduksi katsomme

- Aikaisemman työkokemuksen mekaniikasta, sähkötöistä tai automaatiolaitteista
- Englannin kielen osaamisen

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi joustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa sinulla on esimerkiksi mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihisi.  

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli innostuit työnkuvasta, laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

Ecosir Group Oy

Ecosir Groupilla on yli 30 vuoden historia alipainesiirtoratkaisujen parista. Tuoteportfolio sisältää useita automatisoituja järjestelmiä jätteille ja pyykille. Toimituksia on tehty yli sataan ison kokoluokan kohteeseen ja kokemusta löytyy lähes tuhannesta pienemmästä alipainesiirtojärjestelmästä vuodesta 1987 lähtien.

Uniflex Oy

– Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme
henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa http://www.uniflex.fi –

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltoasentaja Ecosir Group Oy

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti