Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltomestari

Olemme keskellä valtavaa energiamurrosta ja elämme maailmassa, jossa toimintaa on kehitettävä ja asioita on harkittava uudelleen. Työmme kaukolämmön, teollisuuden ja suurkiinteistöjen energiaratkaisujen parissa tarjoaa meille mahdollisuuden olla murroksen etulinjassa. Vastaamme haasteisiin yhteistyössä asiakkaidemme, kuntien ja toimittajien kanssa: yhdessä olemme vahvempia ja nopeampia ja teemme parempia valintoja. Tarjoamme ja kehitämme luotettavia, kestäviä, tehokkaita ja kilpailukykyisiä ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

Toimintamme laajentuessa haemme Huoltomestaria kiinteistöenergiatiimiimme Etelä-Suomeen

Advenin kiinteistöenergiayksikkö toimittaa pohjoismaisille kiinteistöasiakkaille edistyksellisiä hiilineutraaleja energiaratkaisuja. Energiatuotanto perustuu hajautettuihin energiaratkaisuihin; lämpöpumpputeknologiaan ja geoenergian hyödyntämiseen. Haluamme asiakkaidemme kanssa olla aktiivisesti mukana ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistökohtaisten energiajärjestelmien toiminnasta ja ohjauksesta. Kiinteistökohteiden ylläpito- ja huoltotoiminnat ovat myös vastuullasi. Toimit läheisessä yhteistyössä Advenin huoltomestarin ja operaatiokeskuksen sekä kiinteistöenergiayksikön suunnittelu- ja projektitiimin kanssa.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (LVI-, sähkö- tai automaatio asentaja)
  • sähkö-, Automaatio-, LVI- ja tietotekniikan perusosaamista
  • hands-on asennetta sekä asennus-, vianetsintä ja korjaustöiden hallintaa
  • eduksi katsotaan työkokemusta energia-alalta – kuten esim. maalämpö-, lämpöpumppu- ja kylmätekniikka
  • asiakaslähtöisyyttä ja systemaattisuutta
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • kykyä ja halua oppia uusia asioita sekä jakaa osaamista kollegoittesi kanssa
  • matkusvalmiutta Suomessa sekä toisinaan Ruotsissa ja Virossa.

Lupaamme sinulle

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen roolin nopeasti kehittyvän ja kasvavan liiketoiminnan parissa. Tarjoamme työn kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinua haastetaan monipuolisilla ja vaihtelevilla tehtävillä. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi tiimityön ja asiakaskontaktien kautta, sekä vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa.

Advenilla pääset tekemään töitä alan parhaiden osaajien kanssa. Tähtäämme jatkuvasti korkeammalle ja uskomme, että toimimalla yhdessä voimme saada aikaan erinomaisia tuloksia. Näemme osallistamisen ja monimuotoisuuden voimavaroina, jotka tarjoavat meille erilaisia näkökulmia, kun etsimme ratkaisuja kohtaamiimme haasteisiin. Kun me kasvamme, sinäkin kasvat ja kehityt kanssamme.

Hakeminen

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2023 mennessä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön: Lasse Aitamaa, Manager, Technology and Projects, +358 50 401 5048, arkisin klo 9-15 välillä.

Me Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Adven vaikuttavuus

Adven synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Adven synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Adven

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Adven Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltomestari

Vantaa
Vakituinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti