Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoneuvoja - Jyväskylä

Haemme nyt Jyväskylän Scania-keskukseen

Huoltoneuvojaa

Huoltoneuvojan tehtävä on toimia korjaamon työnvastaanotossa. Roolissasi varmistat osaltasi, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman sujuvasti ja oikeaan aikaan.

Tehtävässä käsittelet huolto/korjaus ajanvarauksia yhteistyössä korjaamon työnjohdon kanssa sekä huolehdit ajoneuvojen vastaanotosta korjaamolle sekä luovuttamisesta asiakkaille. Työ pitää myös sisällään asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä Scanian huolto-, korjaamo- ja varaosapalveluiden myymistä. Rooliin kuuluu esihenkilötyötä ja työaika sijoittuu korjaamon aukioloaikoihin. Iltavuoroissa työhösi kuuluu myös työnjohtajan tehtäviä. Työssäsi käytät päivittäin korjaamon IT-järjestelmiä ja ylläpidät asiakastietoja. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Myyntihenkisyys tulee sinulta luonnostaan ja olet tiimipelaaja. 

Arvostamme teknistä koulutusta sekä reipasta otetta työn tekemiseen. Mikäli tunnet auto- tai kuljetusalaa, on siitä sinulle etua. IT-järjestelmät ovat sinulle mukavia työkaluja työn tekemisen tueksi. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tunnetun ja vahvan brändin parissa sekä haasteellisen ja samalla vastuullisen työn. Jotta onnistut tehtävässä, saat kattavan perehdytyksen, käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä tueksesi koko Scania-verkoston taustavoiman. Scania on kansainvälinen organisaatio, joka tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Anssi Viinikka puh.010 555 3241.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 18.12.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Haethan pian, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmaisethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

 

 

Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli noin 14,2 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 54000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee seitsemän sopimustoimipistettä. Vuonna 2021 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 593 henkilöä keskimäärin.

Hakuaika päättyy: 18.12.2022 klo 23:00

Scania Suomi vaikuttavuus

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Scania Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Scania Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltoneuvoja - Jyväskylä

41310 Leppävesi
Vakituinen

Julkaistu 18.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti