Skip to main content

Oletko tekninen, kehityshaluinen ja esihenkilötehtävistä kokemusta omaava tekijä ja etsit itsellesi uusia haasteita?  Olisitko Champion Doorin uusi HUOLTOPÄÄLLIKKÖ?  

Champion Door on vuonna 1992 perustettu nivalalainen yritys ja yksi maailman johtavista kankaisten teollisuusovien valmistajista. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Nivalassa. Ovia toimitetaan ympäri maailmaa mm. varastoihin, nosturiaukkoihin, satamiin ja telakoille sekä teollisuus- ja lentokonehalleihin. Yrityksen liiketoimintaan kuuluu uusien ovien asennuksien lisäksi huoltoliiketoiminta

Champion Door etsii aktiivisen työotteen omaavaa ja teknisistä ratkaisuista kokemusta kerryttänyttä huoltopäällikköä operoimaan eri ovityyppien huoltoliiketoimintaa. Huoltopäällikkönä tulet vastaamaan huoltotöiden tilauksien käsittelystä, aikataulutuksesta, reitityksestä sekä vastaat n. 15 hengen huolto/asennustiimistä yhdessä projektipäällikön kanssa. Huoltoliiketoimintaan kuuluu sekä yksittäiset projektikohtaiset huollot, että säännölliset huoltosopimukset.

Tehtävän sujuva hoitaminen vaatii kokemusta ja ymmärrystä teknisten kokonaisuuksien ja projektien hallinnasta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä.  Osaat organisoida sujuvasti, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet myyntihenkinen. Olet järjestelmällinen ja kykenet toimimaan projektiliiketoiminnan aikatauluissa. Edellytämme MS Office osaamista sekä kohtuullista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä vastuualueitasi kansainvälisessä ja menestyvässä yrityksessä. Yrityksen tuotteet ovat laadukkaita ja yhteistyöverkosto laaja. Pitkän historiamme ansiosta tiedämme mitä toimintamme vaatii menestyäkseen ja näillä tiedoilla, ja kokemuksella voimme auttaa sinua roolissasi alkuun.  

Työt alkavat sopimuksen mukaan, soveltuvan henkilön löydyttyä. Osaamisprofiilisi koulutus ja kokemustietoineen täytetään Eezyn järjestelmään, järjestelmään voit lisätä myös erillisen hakemuksen ja cv:n. Hakua pidämme auki 28.7 saakka, mutta hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana. Palkkaus neuvotellaan aiempaan kokemukseen pohjautuen, palkkatoiveen voit ilmoittaa jo hakuvaiheessa. Työsuhde solmitaan vakituisena rekrytointitoimeksiantona.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä Senior Executive Search Consultant Heikki Laitala,  040 726 3395

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltopäällikkö

69100 Kannus
69600 Kaustinen
Kokkola
69300 Toholampi
Pohjois-Pohjanmaa
85200 Alavieska
85800 Haapajärvi
86600 Haapavesi
85500 Nivala
86300 Oulainen
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti