Skip to main content

Hyllyttäjä, K-Supermarket Kellokoski 20h

Haetaan hyllyttäjiä upeaan K-Supermarket Kellokosken rentoon ja hauskaan työpaikkaan!

Hyllytäjän tehtäviin kuuluu kauppaan saapuvien tavarakuormien hyllyttäminen ja myymälän ylläpito. Myymäläympäristössä kun toimitaan, tulee aina olla valmis myös asiakaspalvelutilanteisiin. Hyllyttäjän työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtehtävässä arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta otetta työhön. Emme vaadi aikaisempaa kaupanalan kokemusta sillä perehdytämme tarvittaessa tehtävään.

Työtä tehdään aamuvuoroissa ma-la klo 6-10. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja alkuun määräaikaisesti sopimuksen mukaan.

Pääset toimimaan kaupan alan monipuolisessa ympäristössä, ja tulet tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. K-Supermarket Kellokoski haluaa tarjota työntekijöille viihtyisän työilmapiirin ja pitävät huolen, että pääset hyvin mukaan alusta asti.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 20h
  • Työsuhdemuoto: Määräaikainen, mahdollisuus pitkäaikaiseen sopimukseen
  • Palkkaus: Kaupan TES

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Vastaathan myös lomakkeella olevaan videokysymykseen.

Hae paikkaa viimeistään 01.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +358 44 460 2098, Yhteydenotot ja kysymykset [email protected] /Puhelut arkisin ma-to klo 9-15

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hyllyttäjä, K-Supermarket Kellokoski 20h

Barona
Tuusula
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti