Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ICT-Asiakkuuspäällikkö

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Vantaan Tietohallinto

Kielotie 14, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 13.02.2023 (tai sopimuksen mukaan)

Tervetuloa mukaan kehittämään Vantaan tietohallintoa!

Haemme nyt Vantaan kaupungin tietohallintoon ICT-asiakkuuspäällikköä, ensisijaisesti kaupunginjohdon ja strategian toimialan asiakkuuteen.

Olet palveluhenkinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Nämä ovat tarpeen haettavassa ICT-asiakkuuspäällikön roolissa, jossa tulet tekemään saumatonta yhteistyötä toimialojen, palvelualueiden sekä Vantaan kaupungin omistamien yhtiöiden kanssa.
 
Osaat organisoida isojakin kokonaisuuksia ja viet tavoitteellisesti asiat loppuun saakka, yhteistyössä asiakkaiden, tiimin ja kumppaneiden kanssa. Johdat omaa vastuualuettasi itsenäisesti ja tehokkaasti. 

Tukena työssäsi sinulla on noin kymmenen hengen tietohallinnon johtamiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio, josta löytyy vahvaa ja monipuolista osaamista ICT:n kentältä sekä tietohallinnon palveluita tuottava yhteistyökumppani, joka vastaa taktisen ja operatiivisen tason palveluiden tuotannosta.

ICT-asiakkuuspäällikön tehtävänä on johtaa asiakkaalle  tehtävää työtä tuottavuuden kehittämisen, investointien ja operatiivisen toiminnan suhteen. ICT-asiakkuuspäälliköltä odotetaan strategista, taktista ja operatiivista kyvykkyyttä kehittää asiakkaan palveluita asiakkaan toivomaan suuntaan. 

Tehtävä sijoittuu kaupunkistrategian ja johdon toimialallle, jossa toimintoina ovat esim. HR ja talous. Tehtäväkokonaisuutta voidaan tarkentaa valittavan henkilön työkokemuksen ja kykyjen mukaisesti 

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta keskeisiä osaamisalueita ovat hyvä kyvykkyys muutosjohtamisessa, suunnitteluosaaminen, vahva ja monipuolinen IT-osaaminen sekä kokemus verkostotyöstä ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. ICT-asiakkuuspäälliköltä odotetaan asiakkaan toimintaympäristön ja -mallien ymmärtämistä.

Lisäksi toimintaan sisältyy mm. asiakkaan ICT-toimittajatapaamisia, asiakkaan toimintamallien uudistamistyötä, asiakkaan projektisalkun seuraamista sekä ohjausryhmätyöskentelyä.

Vantaalla viihtyy varmasti 

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen. 

Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa. 

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Tarjoamme myös työmatkaseteleitä työntekijöillemme.  

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat?

Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla! 

Tervetuloa meille töihin! 

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Odotamme hakijalta laajaa kokemusta asiakkuudenhallinta- ja kehitystyöstä sekä taloudenhallintakykyä. Työssä menestyminen edellyttää kykyä kokonaisvaltaiseen strategialähtöiseen toiminnan ja prosessien ohjaukseen ja hyvää sidosryhmätyöosaamista.

Luemme eduksi: 
- Toimintaympäristön (toimialat/palvelualueet ja yhtiöt) osaamisen
- Kokemuksen julkisisista kilpailutuksista
- Kokonaisarkkitehtuuriosaamisen
- Kokemuksen tiekarttojen laadinnasta
- Kokemuksen projektisalkun johtamisesta
- Kokemuksen toimittajaohjauksesta
- Kokemuksen ohjausryhmätyöskentelystä
- ITIL-osaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 4867,88 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Matti Lampo, Tietohallintojohtaja

p. 040 169 4802

[email protected] 

 

 

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 30.01.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

ICT-Asiakkuuspäällikkö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 30.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti